HCL.HR

Gearbox zapošljava za Borderlands 3

Zoran Žalac 27.01.2015.   •   0 komentara


Četvrta Borderlands igra, ali tehnički treći dio serijala, ove godine trebao bi krenuti u produkciju, a za taj pothvat razvojni tim Gearbox Software traži novu radnu snagu.

Borderlands 3 potvrđen je na najnezanimljiviji zamisliv način – obaviješću da Gearbox Software zapošljava nove radnike. Dobro, svi smo znali da će jedan od ponajboljih serijala prošle generacije kad-tad nastaviti svoju priču, ali vjerojatno smo očekivali neku uzbudljiviju najavu toga. No razlog zašto je „sljedeći Borderlands“ potvrđen ovako jest činjenica da igra još nije ni krenula u razvoj.

Gearbox je, naime, sve snage usmjerio na svoj novi projekt zvan Battleborn, kombinaciju shootera i MOBA igre, koji bi trebao biti dovršen do kraja ove godine. Iz toga se može zaključiti kako ćemo do sljedećeg Borderlandsa imati oveću pauzu. Nju će donekle skratiti još dva proširenja za prošlogodišnji Borderlands: The Pre-Sequel, koji ćemo ove godine u cijelosti (sa svim DLC paketima) i uz Borderlands 2 vidjeti i na PS4/XB1 konzolama po cijeni jedne igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?