HCL.HR

Ghost Recon Wildlands nas je podsjetio na GTA Online Heistove

Igor Belan 14.06.2016.   •   10 komentara


Ubisoft nam je pokazao 10 minuta Ghost Recon Wildlands gameplaya na svojoj E3 konferenciji, a mnoštvo kooperativne akcije s vozilima i jednim helikopterom podsjetilo nas na GTA Online Heist misije. Što je dobra stvar.

ghost-recon-wildlands

GTA Online oduvijek je bio dobar koncept, no tek kad su Heist misije stigle u igru pokazao je koliko dobro napisana misija može biti zabavna u co-opu kada na raspolaganju imaš tako velik svijet i sva ta vozila. Ghost Recon Wildlands nudi sličnu stvar, samo dok su Heist misije dodane u GTA Online kao naknadna ideja, Wildlands je od početka pisan s takvim misijama na umu. I čini nam se da ih izvodi i više no dobro.

Prvi kooperativni gameplay Ghost Recon Wildlandsa upravo je prikazan na Ubisoftovoj E3 konferenciji i izgledao je prokleto zabavno – jedan lik vozi helikopter, drugi na zemlji sudjeluje u napetoj potjeri na motoru, treći puca po neprijateljima s boka istog onog helikoptera… izuzev možda očito odglumljenih glasova “igrača”, gameplay video koji su nam prikazali bio je zaista zanimljiv. Niste ga ulovili na live streamu? Evo ga u formi YouTube videa.

Osim tog gameplay videa, Ubisoft nas je počastio s još dva trailera. Prvi se fokusira na Santa Blanca kartel s čijim pripadnicima ćemo se u igri boriti, odnosno na čovjeka iza te zle organizacije.

Drugi trailer je tu da nam objasni kako je borba protiv tog kartela tek početak, barem tako stoji u opisu videa na YouTubeu.

Kako vam se čini Ghost Recon Wildlands?

Označeno sa: , ,

Komentari (10)

  • lucho-CRO

    14.06.2016 - 00:58

    Bit ce igra vrh ako nesto ne sjebu, vjerujem da nemaju sta sjebat.. kooperativni gameplay koji sam vidio me ostavio bez rijeci..pa u to kad se covjek uzivi bit ce bolje od heista u gta jer smo na okolinu i na sve vec u gta navikli a ovo ce biti nesto novo, malo drugacije, ok malo vise po meni..svaka im cast izgleda mi tako dobro za timski rad bolje nego vecina naslova koji to pruzaju..

  • KhorneFlake

    14.06.2016 - 01:07

    Još jedan downgrade u nizu; Muka mi je više od priče o downgradeu, MUKA; Ne treba da bude mučnina od priče o dowgradeu, već od samog downgradea i lažnih obećanja; MA daj, pustite te priče, koga briga ako je igra dobra; Da je onakva grafika kakvu su reklamirali hejtali bi još više jer ne možete da je vrtite; Dobro je, pustite te priče više i hejtanje na Ubish.. mislim Ubisoft; Fanbojevi; Hejteri!

    Ok, mislim da sam pokrio gotovo sve. Zatvaraj tred.

  • Iris94

    14.06.2016 - 01:42

    Ovo mi djeluje kao teško sranje hahahah. Ubisoft je definitivno bez ideja i samo vade naj bolje iz prethodne igre i kombiniraju sa svojim open world smaranjem. Ovo je dakle far cry + division?

    • Danchi22

      @Iris94, 14.06.2016 - 08:24

      I sta fali spoju te dvije igre?

  • SuperWarrior

    14.06.2016 - 06:49

    Stewmaker… Blacklist??

  • funky0308

    14.06.2016 - 10:53

    Zezniti ce oni i ovo, kao da smo se vratili dvije godine u nazad i gledamo Division. Potpuno istu stvar rade. Napucaju sve zivo i cude se sto su ljudi razocarani kada sve prepolove i izbace igru. Da su od pocetka krenuli i pokazali kako igra stvarno i izgleda – super. Ali obecas nekome 500eura i onda u u narednih 20 mjeseci dajes po 5eura mjesecno, tako meni djeluju njihove igre. Cekam ovu igru i stvarno se nadam da se nece dogoditi isto, manjak ideje im je ocito velik problem.

  • WalwRafii

    14.06.2016 - 11:53

    Još kad bih imao trojicu prijatelja koji bi ovako timski igrali, možda bi gameplay stvarno i izgledao ovako. Inače mi se igra čini super.

  • Hurt Conveyor

    14.06.2016 - 14:32

    Još da ima SP a ne samo MP…

  • mickolopi

    14.06.2016 - 16:47

    Kako je ovo lose. Da je dzaba ne bih ovo igrao.

  • crosolider

    14.06.2016 - 23:54

    super izgleda…isto kao sto je Division izgledao a na kraju flop godine. Vidjet cemo sto nam Ubisoft igru i grafiku donosi odnosno odnosi (if you know what I mean)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?