HCL.HR

Glumac Gary Busey dolazi kao Badass Santa ovih blagadna u Killing Floor 2

Stjepan Fikter 09.11.2018.   •   1 komentara


Nakon što je u Hitmanu bio meta za eliminaciju, glumac Gary Busey stiže i u Killing Floor 2 kao kako bi obogatio postavu dostupnih likova i pri tome posudio svoj glas.

Tek što je završilo jedno sezonsko razdoblje u Killing Flooru 2, početkom idućeg mjeseca počinje novo. Radi se naravno o božićnom razdoblju, odnosno tematici koja je jako dobro poznata igračima ovog serijala. Twisted Christmas: Season’s Beatings ime je nadogradnje koja će po običaju sadržavat će nove mape i oružja, protivnici će dobiti prigodne božićne obleke, a tu i je novi lik Badass Santa kojemu glas posuđuje glumac Gary Busey.

Igranje s netipičnim Djedom Božićnjakom neće biti besplatno jer je potrebno kupiti novog lika, no njegovom kupovinom, Trader će također dobiti glas navedenog glumca kao dodatni bonus. Ostali sadržaj je besplatan, odnosno Santa’s Workshop i Shopping Spree su nove lokacije na kojima ćemo ubijati Zedove. Od novog naoružanja za eliminiranje protivnika tu su Thompson, Krampus Battle Axe, M32 Grenade Launcher i Fire Axe.

Igrači koji u svome posjedu imaju Road Redemption bilo to na Steamu, PS4 ili Xboxu One imat će The Road Redeemer, dodatno oružje na raspolaganju kojeg će moći podijeliti s onim igračima koji nemaju dotičnu igru. Može se reći kako je Killing Floor 2 daleko dogurao s novim nadogradnjama od naše recenzije pa svakako bacite pogled na igru kada stigne najavljeno ažuriranje jer Tripwire zna napraviti pravi božićni ugođaj za druženje s ekipom.

Komentari (1)

  • GAMEmaher

    09.11.2018 - 12:37

    U početku mi igra nije legla kad sam ju skinuo na Ps Plus al sad moram priznat da mi je među favorite i uživam ju odigrat kako s online ekipom tako i solo. Nadogradnje su puno toga donjele a popravljena je i konekcija na ps4 konzolama… preporuka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?