HCL.HR

Hand of Fate i Styx stižu besplatno Xbox One gold pretplatnicima u drugom mjesecu

Stjepan Fikter 28.01.2016.   •   1 komentara


Neograničena zabava, s četiri igre – kaže Microsoft u promociji Gold naslova za veljaču gdje će Xbox One igrači imati na raspolaganju četiri naslova zahvaljujući povratnoj kompatibilnosti.

hand-of-fate-blogjpg-e31f36_1280w

Od prvog pa do zadnjeg dana veljače, svi Xbox One Gold pretplatnici moći će djelomično utjecati na svoju sudbinu unutar Hand of Fate, koji je originalni miks strategije, avanture i akcije kako smo to bili napisali u našoj recenziji još prije godinu dana.

Drugi naslov za Xbox One odvest će nas u stealth avanturu s goblinom Styxom kojeg upoznali smo pretprošle godine kada je Styx: Master of Shadows pobjegao iz sjene i pojavio se u prodaji, a sada mu je Microsoft dopustio da se besplatno došulja na njihovu novu konzolu. Ipak, za njegovo pojavljivanje trebat će se strpjeti do 16.02. s time da će se opet vratiti u sjene 15.03. kada više neće biti dostupan za preuzimanje.

Vlasnici Xboxa 360 također neće ostati praznih ruku budući da za njih pripremljen Sacred Citadel koji će biti dostupan sve do 15.02., a dan poslije pa sve do kraja mjeseca moći će se preuzeti stari hit Gears of War 2. Također, treba napomenuti da se radi o backwards compatibility naslovima pa se oba mogu zaigrati i na novoj konzoli ako se preuzmu u navedenom razdoblju.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Virty

    28.01.2016 - 17:37

    Lipo, Hand of Fate mi je zanimljiv.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?