HCL.HR

Recenziraj igru i osvoji The Witcher 3: Wild Hunt!

Zoran Žalac 16.01.2018.   •   10 komentara   •   HCL


Do kraja tekućeg mjeseca na HCL forumu možete sudjelovati u natjecanju korisničkih recenzija i osvojiti jednu od ponajboljih igara ove generacije.

Community recenzija 2

Prošle godine naši su forumaši pokrenuli natjecanje u recenziranju videoigara, a na našem portalu mogli ste čitati pobjedničke recenzije Stardew Valleyja, Hotline MiamijaBioShocka i Horizon Zero Dawna. Osim što su njihove recenzije bile objavljene i komentirane na najvećem gaming portalu u regiji, autori tih recenzija osvojili su i poneku igru za svoj trud.

Slično možda čeka i vas jer se do kraja ovoga mjeseca odvija još jedna runda natjecanja. Ako se odlučite za pisanje recenzije, imate šanse osvojiti hvaljeni The Witcher 3: Wild Hunt za PC.

Svoje recenzije mogu nam slati svi registrirani korisnici HCL portala, i to na poveznici koju ćete pronaći ispod ovih redaka. No, prije nego se bacite na spisateljski rad, svakako proučite pravila i uredite svoju recenziju po predviđenom formatu.

Sretno!

Označeno sa:

Komentari (10)

  • Reponja123

    16.01.2018 - 12:29

    Sudjelovao sam i ja u ovome. Nije bilo loše možda opet pokušan.

  • Fr3dY

    16.01.2018 - 14:38

    Moraju igre iz 2017/2018 ili

    • bert_raccoon

      @Fr3dY, 16.01.2018 - 15:21

      Ajde baci pogled na postojeće recenzije.

    • Fr3dY

      @bert_raccoon, 16.01.2018 - 23:38

      Vidio sam

  • RATKO Skaljac

    16.01.2018 - 18:16

    koje igre

    • bert_raccoon

      @RATKO Skaljac, 16.01.2018 - 19:24

      Koju god želiš. Ipak, bilo bi dobro da je recenzija neke igre koja još nije bila recenzirana taj ili prošli mjesec (radi raznovrsnosti).

  • kuky90

    17.01.2018 - 13:15

    napisao u word 950 znakova i sad mi se sruši usrani word, pa ja ću se ubit. Odustajem.

    • xMateeo'

      @kuky90, 18.01.2018 - 00:44

      Word ima autosave, ako si napisao 950 riječi najverovatnije ti je zapamtio zadnjih 900 🙂

      Sada jedino što možeš je proguglat gdje se nalazi taj autosave.

    • kuky90

      @xMateeo', 18.01.2018 - 09:08

      ma znam ali taj autosave je bio corrupt pa sam morao sve ponovo pisati. 🙂

  • karlod1997

    17.01.2018 - 15:27

    Koje igre, mogu li odabrati neku igru “po svom guštu” iz ove godine (da budemo precizni misli li se na 2017. ili 2018.?) ili je bitno da je neka koja dosad nije bila recenzirana (iako je to velika manjina)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?