HCL.HR

HCL VIDEO: The Elder Scrolls Online tjednik #2 – u potrazi za avanturama

Vjeran Nagy 05.05.2014.   •   6 komentara


U drugom The Elder Scrolls Online video tjedniku Vjeran se uhvatio sustava grupiranja i tamnica, ali i nekih drugih bitnih stvari koje bi trebale zanimati svakog ESO igrača.

Nakon povećeg broja sati utrošenih u trčkaranje i rješavanje raznih misija, odlučio sam se pozabaviti grupnim igranjem, odnosno prolaženjem kroz opasne tamnice ESO-a.

Dungeoni su uvijek vrlo bitna ako ne i najbitnija stavka svakog MMORPG naslova te jedan od primarnih razloga zbog kojeg je taj oblik virtualne zabave toliko privlačan velikom broju ljudi. Stvaranje uspješnog dizajna tamnica te uistinu zabavne mehanike gameplaya koja posebno dolazi do izražaja kod grupnog igranja te koja neće dosaditi ni nakon sto sati nije laka zadaća za razvojne timove. Sinergija među ulogama koje igrači odabiru je također vrlo bitna, a što je ona bolja to su i veće mogućnosti stvaranja zanimljivih i unikatnih boss susreta.

Osim što sam se uhvatio PvE segmenta igre, objasnio sam i sistem craftanja tj. stvaranja itema, ali i neke druge stvari koje bi vam svakako trebale biti zanimljive ukoliko planirate zaigrati ESO. Koliko je sve to uspješno i zanimljivo odrađeno u ESO-u? Bacite oko na video i saznajte, a usput ostavite koju misao, brigu ili pitanje u sekciji s komentarima ili u odgovarajućoj temi na forumu.

Prvu epizodu ovog video tjednika provjerite ovdje.

Komentari (6)

  • maxim.x

    05.05.2014 - 16:47

    Igrao bi ovo ali trenutno nemam toliko vremena i nebi isplatio cijenu igre+mjesecnu pretplatu, malo je ipak preskupo. Da se kao Guild Wars 2 kupi samo igra i onda si miran od nekakve pretplate nebi niti razmisljao nego bi upiknio prvi dan.

  • TezakKarlo

    05.05.2014 - 17:11

    čini se super ali nikada ne bi plaćao mjesečnu pretplatu za neku igru.

  • XpertSwordlord

    05.05.2014 - 19:39

    tooo vjerane odmah mi uljepšaš dan kad vidim to tjednik hvala ti 😀

  • ZhatCRO96

    05.05.2014 - 21:19

    Kad se sjetim ovih lijepih trenutaka na ESO za vrijeme bete, mozda kad budem imao vremena na ljeto i nabavin za jedan mjesec, za ovakvu igru bi se definitvno isplatilo.

  • Virty

    06.05.2014 - 11:21

    Dobar video!

  • armin221186

    06.05.2014 - 14:58

    kako mi s svidja igra nije normalno…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?