HCL.HR

Pogledajte što se događalo na prvom danu naše Hearthstone proslave

Igor Belan 13.08.2016.   •   8 komentara


Propustili ste prvi dan naše trodnevne proslave Hearthstonea u Zagrebu? Neka vam bude žao dok čitate kako nam je dobro bilo.

hearthstone-summer-proslava

Jučer u 13 sati otvorili smo vrata naše trodnevne proslave Hearthstonea u pivnici Budweiser u Zagrebu pa evo malog izvještaja da vidite što ste propustili ako niste bili tamo.

Na dan otvaranja na rasporedu je bio Tavern Heroes turnir, prvi službeni natjecateljski dio eventa koji može odvesti predstavnika naše regije na na Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu kasnije ove godine. Nažalost, naš jedini kvalificirani predstavnik regije za Tavern Heroes, čovjek iza nadimka Nairda, nije na vrijeme poslao decklist Blizzardu zbog čega je izgubio pravo nastupa.

No unatoč tome, Nairda je sudjelovao na našim Fireside i Wild Hunter turnirima te iako je u Fireside turniru ispao dosta rano, u Wild Hunter turniru je osvojio prvo mjesto, a time i nagrade koje su nam za petak osigurali Blizzard i Game-World.hr. U finalu tog Wild Hunter turnira našao se s u borbi s Mankyjem koji je završio drugi, dok je na trećem mjestu završio Elgorn.

Kao što smo već najavili, svaki dan tijekom trajanja ove trodnevne Hearthstone proslave organizirat ćemo i po jedan HCL Fireside Gathering turnir s vrijednim hardverskim nagradama. Jučer je održan prvi takav turnir, a igrači su se borili za odličan Turtle Beach Z60 headset (prvo mjesto) i Overwatch Collectors Edition za PS4 (drugo mjesto). Na prvo mjesto se odličnom igrom probio Insane, igrač koji je ujedno i naš današnji predstavnik u Summer Preliminary natjecanju, a na drugom mjestu za vršio je Nuke. NETQZ je završio na trećem mjestu i osvojio je tako Blizzardov utješni paket.

Bacite oko na galeriju slika ispod da provjerite kako je to izgledalo na prvom danu Hearthstone proslave.


ŠTO ĆE SE DOGAĐATI DANAS NA EVENTU?

Danas u 13 sati ponovno otvaramo vrata pivnice Budweiser svim ljubiteljima Blizzardove kartaške igre, a raspored događaja je još malo zanimljiviji. Prije svega zbog toga što se danas odvija službeno Summer Preliminary natjecanje na koje se direktno kvalificirao jedan igrač iz naše regije – već spomenuti Insane koji je došao natjecati se u Zagreb skroz iz Splita. Insane se za Spring Preliminary kvalificirao putem službenog in-game ranking sustava gdje je zauzeo 23. mjesto. Ovim putem pozivamo vas sve da dođete u pivnicu Budweiser u Heinzelovoj 17 u Zagrebu i navijate za našeg prvog predstavnika u svim Preliminary fazama ovog natjecanja. Vidjeli smo da itekako zna igrati jučer na prvom HCL Fireside Gatheringu, no svakako držimo fige da će i RNG bogovi biti na njegovoj strani.

Osim toga, danas u 14 sati održat će se naš drugi HCL Fireside Gathering, ovaj put pod sponzorstvom Fnatic Geara koji će najboljeg igrača nagraditi s vrhunskom mehaničkom tipkovnicom RUSH keyboard Cherry MX red i FLICK Gaming mišem, dok će drugom mjestu pripasti FLICK Gaming miš. Vrijedne su to hardverske nagrade pa svakako navratite na event, prijavite se na vrijeme (prijave zaprimamo od 13 i 15 do 13 i 45, na licu mjesta) i pokušajte se probiti do vrha.

fnatic-gear-mouse

Pored ta dva glavna dijela showa, tijekom dana organizirat ćemo i druge popratne sadržaje poput mini-turnira i kvizeva, za što ćemo vam također dijeliti razne nagrade, a pivnica Budweiser osigurala je jeftinije sokove i Pan pivo za sve Hearthstone igrače, pa svakako navratite na event – tamo smo i danas od 13 do 21 sat.

Komentari (8)

  • Smoolex

    13.08.2016 - 13:40

    Kolko ste platili onu žemsku da dođe?

    • bartul_9

      @Smoolex, 13.08.2016 - 13:48

      Manje nego sta ti placas svoje.

    • don5pro

      @bartul_9, 13.08.2016 - 21:22

      Hahahaha kakav car.

    • Smoolex

      @bartul_9, 14.08.2016 - 00:45

      Moze broj?

    • Mojsije

      @Smoolex, 14.08.2016 - 10:40

      mi smo gameri…mi ne plaćamo ženske…mislim stvarno…

    • Smoolex

      @Mojsije, 14.08.2016 - 13:44

      A je da vjv je konobarica.

  • Adele

    13.08.2016 - 16:33

    Ja dosao ovde i igrao Football Manager

  • FFORI

    13.08.2016 - 19:00

    Ko je ovo na 28. slici sa naočalama?, je li Igor ili? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?