HCL.HR

Bliži se Hearthstone proslava u Zagrebu, pružite podršku natjecateljima i osvojite nagrade

Igor Belan 08.08.2016.   •   5 komentara   •   Esport, HCL objave


Dva igrača iz naše regije ovog petka pokušat će se progurati do Svjetskog prvenstva u Hearthstoneu vrijednog milijun dolara, no to je samo dio naše trodnevne Hearthstone zabave na koju ste svi pozvani.

hearthstone-summer-zagreb-uvodna

Za svega četiri dana, u petak 12.08., kreće naša trodnevna proslava Hearthstonea u Budweiser pivnici u Heinzlovoj 17 u Zagrebu, event službeno podržan od strane Blizzarda na kojem će se pojaviti i neki od najboljih igrača Hearthstonea iz Hrvatske. Tijekom te trodnevne proslave od petka do nedjelje održat će se i službeni Tavern Heroes i Summer Preliminaries turniri za našu regiju koji mogu odvesti kvalificirane igrače iz naše regije na Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu s nagradnim fondom od čak milijun dolara.

Danas smo potvrdili da ćemo na Tavern Heroes i Summer Preliminaries turnirima imati po jednog igrača iz regije. U Tavern Heroes turniru našu regiju će predstavljati Nairda iz Rijeke, a direktno u Summer Preliminaries kvalificirao se Insane, igrač koji nam na natjecanje u Zagreb dolazi skroz iz Splita.

Bit će vrlo zanimljivo popratiti hoće li se Nairda kroz Tavern Heroes turnir uspjeti probiti do Summer Preliminariesa te kako će Insane na subotnjem Summer Preliminaries turniru odigrati svoje mečeve. Njihove mečeve moći ćete popratiti putem službenog live streama Hearthstone Championship Toura, ali bolje bi bilo da navratite u Budweiser pivnicu u Zagrebu i svjedočite tome uživo, zajedno s nama na velikim televizorima, uz kakav prigodni sokić.

Tijekom sva tri dana trajanja ovog eventa naša ekipa bit će prisutna u Budweiser pivnici svaki dan od 12 sati, s tim da će popratni turniri i drugi zabavni eventi počinjati od 13 sati. Kao što smo već najavili, bit će tu opet Hearthstone kvizova, suludih Tawern Brawl turnira, kao i Standard i Wild turnira. otvorenih za sve zainteresirane posjetitelje. Samo dođite s mobitelom, tabletom ili laptopom (nečim što vrti Hearthstone), prijavite se na licu mjesta i zaigrajte HS na nekom od popratnih turnira.

Ulaz je potpuno besplatan, a svi ste pozvani doći – nema veze želite li samo gledati live stream HCT-a zajedno s nama, pružiti podršku našim natjecateljima ili se i sami želite natjecati u popratnim turnirima koje ćemo organizirati svaki dan. Posjetiteljima ćemo dijeliti posebne Card Backove kakve nitko nema, ali i besplatne Card Packove i razne druge nagrade.

Komentari (5)

  • bartul_9

    08.08.2016 - 18:56

    Da sam negdi blize dosao bi sigurno.

  • bert_raccoon

    09.08.2016 - 09:19

    Ja ne mogu biti bliže samo moram pobjeći ženi da to ona ne shvati.

    • Mojsije

      @bert_raccoon, 09.08.2016 - 18:09

      moje rješenje je bilo poslati ju na more 🙂

  • Bru

    11.08.2016 - 10:03

    Insane woohoo pro u wowu bio pa se prebacio na stone bravo legendo!

  • LToma

    11.08.2016 - 13:28

    Ajmo Insane!! Uz tebe smo svi, LA je idući na redu za osvajanje!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?