HCL.HR

Pogledajte slike s drugog dana Hearthstone proslave, dođite danas i pokupite posljednje nagrade

Miroslav Pervan 14.08.2016.   •   1 komentara


Provjerite kako je u Summer Preliminary natjecanju prošao predstavnik naše regije Luka ‘Insane’ Bubić i saznajte što vas danas očekuje na zadnjem danu naše Hearthstone proslave u Zagrebu.

Iza nas je drugi dan naše Hearthstone proslave u zagrebačkoj pivnici Budweiser koji je prošao s mnogo zanimljivih događanja od čega je svakako najatraktivniji bio nastup našeg natjecatelja u službenom dijelu Blizzardovog Hearthstone Championship Toura – Summer Preliminary faze. U njoj je nastupio jedini direktno kvalificirani igrač iz naše regije, splićanin Luka “Insane” Bubić koji je nažalost nakon tri odigrana meča ispao iz natjecanja, ali i završio među najboljih 100 igrača u Europi.

U prvom nastupu protivnik mu je bio igrač Kass koji je nastupao iz Sankt-Peterburga (Rusija). Unatoč problemu s konekcijom koji je imao Kass, što je nepotrebno odužilo trajanje meča na 50-ak minuta, Luka je impresivnom igrom ostvario uvjerljivu pobjedu s rezultatom 3:0. U drugom meču čekao ga je natjecatelj Georgec (London, UK), igrač s već dugim stažom u natjecateljskom svijetu Hearthstonea. U napetoj borbi koja je trajala četiri runde i oko sat vremena, Georgec je izbacio našeg Insanea u Looser bracket s rezultatom 3:1.

U Looser bracketu posljednji Lukin protivnik bio je Loyan, natjecatelj koji je nastupao s HCT eventa u Katowicama (Poljska). Nakon dugog i iscrpnog meča kao i protiv Georgeca, s rezultatom 3:1 Luka je ispao iz Summer Preliminary faze natjecanja.

DSC_4052

Kako bi vas bolje upoznali sa situacijom, potrebno je napomenuti da je Insaneu ovo bio prvi natjecateljski nastup te da su mu protivnici bili iznimno kvalitetni. Georgec je do nedavno bio nepoznati mladi igrač koji je postao poznat na prethodnom Spring Preliminaryu gdje je unikatnim gameplayom došao do 7. mjesta. U slučaju Loyana, radi se o poznatijem streameru koji je prošle sezone došao do visokog 2. mjesta, a inače nastupa pod zastavom compLexity Gaminga.


DRUGI HCL FIRESIDE GATHERING

U dodatnim aktivnostima koje smo organizirali nagrade su se mogle osvojiti u našem drugom po redu HCL Fireside Gatheringu koji je ovaj put bio pod sponzorstvom Fnatic Geara. Prvo mjesto i nagrade RUSH keyboard Cherry MX red i FLICK Gaming miš osvojio je natjecatelj pod nickom Morreh koji je u napetom finalu pobijedio WarWicka koji je kući ponio FLICK Gaming miš. Utješne nagrade i treće mjesto osvojio je igrač vellpa.

fnatic-gear-mouse

Osim HCL Fireside Gatheringa simbolične nagrade smo podijelili i u popratnom Brawl turniru te kvizu koji je testirao vaše znanje o Hearthstoneu. Kako je sve to izgledalo na drugom danu naše Hearthstone proslave provjerite u galeriji fotki.

ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Danas je na redu posljednji HCL Fireside Gathering za koji se možete prijaviti na licu mjesta već od 13 sati – samo navratite u pivnicu Budweiser na vrijeme i pribilježite se na listu. Naravno, ne zaboravite ponijeti i neki uređaj s kojim ćete igrati – smartfon, tablet ili laptop, nama je svejedno – bitno je samo da pokreće Hearthstone. Na današnjem HCL Fireside Gatheringu glavna nagrada je vrijedan tablet Acer Iconia One 10 pa se zaista isplati pripremiti dobre deckove, navratiti u pivnicu i pomoliti se bogovima RNG-a.

Uz Gathering ovisno o interesu organizirati ćemo i dodatne mini turnire gdje ćemo ponovo podijeliti i pregršt nagrada koje nam je osigurao Blizzard i Game-World.hr. Čak i ako se ne namjeravate natjecati, slobodno navratite provjerit situaciju i pozdravit ekipu – tamo smo do 21 sat.

acer-iconia-tablet

Podsjećamo, ulaz je besplatan i otvoren za sve stoga svratite u Pivnicu Budweiser u Heinzelovoj 17 u Zagrebu i družite se s nama.

PS. Piva je odlična, a preporučamo i punjene vješalice 🙂

Komentari (1)

  • D0ppelgangeR

    14.08.2016 - 12:05

    Pfff bilo bi lijepo tu doći, samo što nisam iz Zagreba pa nisam u mogućnosti :/ ah dobro, nema veze, svi koji ste tamo zabavite se, znajte da vam zavidim hahah 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?