HCL.HR

Hellblade 2 ponudit će Photo Mode za virtualne fotografe

Zoran Žalac 16.03.2024.   •   2 komentara


Senua’s Saga: Hellblade 2 neće biti dugotrajna avantura… osim u slučaju da volite fotografski mod u igrama.

Razvojni studio Ninja Theory potvrdio je da će njihova nadolazeća igra Senua’s Saga: Hellblade 2 imati Photo Mode odmah po izlasku. Igrači će tako moći sređivati digitalne fotografije tijekom igranja, pri čemu će biti naglašena i realistična grafika ove igre.

Većini igrača ovo neće biti presudna značajka, ali poklonici dobrih screenshota cijene svaku implementaciju Photo moda u igrama. Na kraju krajeva, i to je jedan od načina da se provede više vremena uz samu igru u pokušaju kreiranja atraktivnih uspomena.

Hellblade 2 za PC i Xbox Series X izlazi 21. 5. 2024. Bit će to nastavak priče o ratnici Senui, koja će se u novoj avanturi na Islandu sukobiti s divovima. Ranije ove godine potvrđeno je kako to neće biti dugotrajna avantura pa će igra samim time biti dostupna jedino u digitalnom izdanju po cijeni od 50 eura.

Komentari (2)

  • Slash

    17.03.2024 - 20:56

    neka izade i za ps5 plačam duplo!!

  • SaleOverplay

    18.03.2024 - 18:58

    Prešao keca, pored Lies of P najbolja igra na game pass-u. Senua je pravi primjer žene, spremna je za svog voljenog Dillion-a u pakao otići. A ovim našim smeta što pomoću Senue hoćemo da podignemo vrijednost žena tako što ćemo igrati Hellblade, hihi 😛 Svaka preporuka za prvi dio, a dvojka se isčekuje 💪

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?