HCL.HR

Hellblade će doći ove godine, ako ne dođe onda kvragu s njim više

Zoran Žalac 02.02.2017.   •   5 komentara


Nakon višemjesečnog zatišja razvojni tim Ninja Theory potvrdio je kako njihov aktualni projekt doista ima plan izlaska tijekom ove godine.

hellblade-senua

Hellblade: Senua’s Sacrifice je jedna od onih igara koje se vide svake prijestupne godine, no onda kada se to dogodi ima se što i vidjeti. Kuriozitet tog projekta je u tome što je njegova produkcija vrlo visoka, odnosno skupa s obzirom da razvoj financira sam Ninja Theory, odnosno da je ovo u biti indie naslov. To je sa sobom očito povuklo duži tijek razvoja pa izlazak igre nismo dočekali ni dvije i pol godine nakon inicijalnog otkrivanja.

Srećom, na Twitteru nam je stigla potvrda kako je s projektom sve u najboljem redu i da je njegov dovršetak planiran za ovu godinu. Za pretpostaviti je da bi se silno čekanje na kraju moglo isplatiti jer su tvorci igre za potrebe dočaravanja svoje vizije kombinirali nekoliko različitih tehnologija kako bi uz ograničen budžet dostavili visoku kvalitetu facijalnih animacija, odnosno glume.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • darijoman

    02.02.2017 - 14:02

    Ne znam zašto, ali od ove igre očekujem čudo. Ostario sam koliko je dugo pratim 😛

  • bpeciko666

    03.02.2017 - 16:27

    ako im ovo uspije mogu komotno krenut Heavenly Sword 2 ili ne baš sequal neg nekaj tipa toga… prošlo 10 godina već

  • Mixa

    03.02.2017 - 19:27

    Ova igra ce 100 posto biti veliki hit. Ubedjen sam u to.

    • darijoman

      @Mixa, 03.02.2017 - 20:03

      Gore u tekstu je navedeno da je produkcija dosta skupa i da cijeli projekat financira samo Ninja Theory. U drugu ruku opet mislim da developeri jednostavno žele da naprave sve to kako treba, a ne da izbace poluproizvod na tržište. Mislim da na ovoj igri radi i jedan razvojni studio iz Srbije, ali zaboravio sam kako se zove. Za sada me je privukla ta mračna psiho tematika a i drago mi je što je ženska protagonistica. Mislim, da igra neće podbaciti 🙂

    • Mixa

      @darijoman, 03.02.2017 - 20:54

      Slazem se. Ma, nema sanse da podbaci. Bice ovo vrhunska igra, sve nekako upucuje na to. Jeste, radi je i jedan studio iz Srbije. Zove se 3Lateral. Oni, valjda, rade na animacijama lica.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?