HCL.HR

Here They Lie je PSVR igra za koju PSVR više nije potreban

Zoran Žalac 22.02.2017.   •   3 komentara


Prebacivanje postojećih igara u VR okruženje priličan je izazov, ali obrnuti postupak prebacivanja VR igre u standardno TV iskustvo znatno je lakše, što dokazuje i primjer igre Here They Lie.

here-they-lie

Trenutno dostupne igre za VR uređaje nisu iskustva koja se ne mogu replicirati u standardnom modu igranja na TV-u / monitoru. Istina, doživljaj je drugačiji izvan VR uređaja, ali format tih igara nije takav da ih se ne može prebaciti na zastupljeniji način igranja. Za to je dovoljna obična zakrpa, kao u slučaju PSVR igre Here They Lie.

Ista je, naime, dobila ažuriranje koje ukida nužnu podršku za PlayStation VR te dodaje podršku za PlayStation 4 Pro uključujući 4K rezoluciju, HDR te bolje teksture. Here They Lie postao je tako jedna od prvih igara koje su iz temelja rađene za PSVR, a zatim prebačene i za osnovni PlayStation 4 koji ionako vrti igru. Hoće li ostale PSVR ekskluzive slijediti primjer, ostaje nam za vidjeti, premda baš i ne možemo reći kako PSVR ima kvalitetne ekskluzive koje smo željni igrati izvan virtualne stvarnosti.

Komentari (3)

  • 4mal

    22.02.2017 - 13:25

    nisi u pravu…

    • Sackboy

      @4mal, 22.02.2017 - 19:47

      Niti si napisao u čemu nije u pravu niti si napisao zašto nije u pravu…

  • baDarmageddoN

    22.02.2017 - 22:00

    Da. Definitivno još nema must have ekskluziva.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?