HCL.HR

Želite da vas ubace u Hitmana 2? Evo kako to možete ostvariti

Pero Mlinar 26.07.2018.   •   4 komentara


Otvoren je natječaj za sve igrače koji čekaju da im na vrata stigne kopija Hitmana, a pobjednik će biti ubačen u svijet te igre.

Izdavačka kuća iza novog Hitmana, Warner Bros Entertainment, otvorila je natječaj u kojemu možete osvojiti samo jednu, ali vrlo vrijednu nagradu. Ako ste ikada željeli da vaša malenkost postane dijelom neke videoigre, sada imate priliku za to. Naime, pobjednik objavljenog natječaja svojom slikom i prilikom krasit će svijet nadolazećeg Hitman naslova kao jedan od likova u njemu.

Umjesto da posegne za doista kreativnim metodama te vas primjerice natjera da pojedete stonogu, Warner Bros odlučio se je za nešto tradicionalniji model. Da biste sudjelovali u natječaju prvo  trebate naručiti Hitmana 2 (60 eura, bajo) i skinuti mod pod nazivom Sniper Assassin koji dolazi kao bonus u sklopu igre.

Jednom kad to napravite, spremni ste za natječaj. Da biste postali dijelom Hitmana 2, sve što trebate napraviti je ostvariti najbolji rezultat na svijetu na svojoj igraćoj platformi do 06. 11. U prijevodu, morate biti vraški dobar snajperist ili barem dokazati da vam je Vasilij Zajcev bio u obiteljskom stablu.

Tako da eto, brzo vadite novčanike i već sad počnite s treningom jer će konkurencija zasigurno biti velika (dobro, osim možda na Xboxu One; konačno da se nečemu mogu veseliti i endemični vlasnici te konzole) pa tko zna, možda vas na jesen izvjesni urednik Belan bude vrebao u nekom od gameplay komentara. Koja bi to čast bila, povrh svega…

Komentari (4)

  • Deratizat0R

    26.07.2018 - 12:36

    “…morate biti vraški dobar snajperist ili barem dokazati da vam je Vasilij Zajcev bio u obiteljskom stablu.” hahahaha
    Inace procitao sam negdje da je u Zelda A link to the past izvedeno nesto slicno, kao nazvali su neku tajnu sobu po nekom liku koji je tako nesto slicno izabran :/

    • crolink07

      @Deratizat0R, 26.07.2018 - 13:48

      Chris Houlihanova tajna soba,znači samo ime a ne i lik u igri. Svejedno, postao je dio jedne od najboljih igara ikada.

  • L3gi0naR

    27.07.2018 - 05:36

    Zbog čega opaska o Xbox One vlasnicima?

  • XLBanana

    01.02.2020 - 18:09

    To ce pobediti profesionalni likovi koji ceo zivot u igrama koriste sniper

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?