HCL.HR

Homeworld 3 uz pogled na gameplay dobio još jednu potvrdu za okvirni datum izlaska

Stjepan Fikter 10.12.2021.   •   2 komentara


Dugoočekivani nastavak svemirske sage – Homeworld 3 – napokon je dobio prikaz gameplaya, a uz to još jednom je potvrđeno kada bismo se trebali zaputiti u bespuća svemira.

Homeworld 3

Kultna svemirska saga Homeworld 3 dobila je novi prikaz. Iako nismo dobili previše detalja, demonstrirani su elementi gameplaya koji će nas dočekati krajem 2022. godine za kada je planiran datum izlaska igre. Tako novi trailer u dvije minute demonstrira ljepotu svemira, svemirskih brodova i bitaka koje će se ondje odvijati.

Kao i u prethodnim igrama, Homeworld 3 predstavit će kompletan 3D prostor u kojemu će se voditi bitke, a uz to će i simulirati balistiku. Samim time, linija paljbe imat će značajan strateški utjecaj pa će se morati i pametno odlučivati iz kojeg smjera napadati protivnike.

Osim kampanje, igra će imati i kooperativni multiplayer u kojemu će dva svemirska kapetana zajednički prolaziti kroz niz nasumičnih bitaka te ovisno o rezultatima otključavati nadogradnje koje će se prenositi u nove pobjede. S druge strane bit će i klasični PvP sukobi u formatu 1vs1, tim protiv tima ili svatko za sebe.

Komentari (2)

  • Saren

    10.12.2021 - 16:50

    Meni jedan od najdrazih RTS-ova svih vremena, bio je pojam igara tada, nadam se da ce i ovaj 🙂

  • Rastmahatta

    11.12.2021 - 09:43

    Zlatno doba Relica

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?