HCL.HR

Stiže nam strip po predlošku igre Horizon Zero Dawn

Lovro Maroševac 29.03.2020.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon vijesti da nam ova PlayStation 4 ekskluziva stiže na računala, stiže još jedna – Horizon Zero Dawn dobiva strip čija će radnja biti smještena unutar svijeta te igre.

Horizon Zero Dawn vrlo je uspješna PlayStation 4 ekskluziva. Na konzolu je stigla 2017. godine i u svom relativno kratkom periodu zaradila mnoštvo pozitivnih reakcija. Nedavno je objavljeno kako će ove godine stići na računala.

Sada također znamo da će se raditi i strip po uzoru na Horizon Zero Dawn. Kompanija koja se bavi proizvodnjom stripova Titan Comics potvrdila je informaciju kako će isti biti rađen pod njihovim nadzorom. Radnja će se odvijati nakon završetka one u igri. Glavna protagonistica bit će Talanah, snažna i odlučna lovkinja koja će pokušati pronaći svoj smisao nakon Aloyjinog nestanka.

Prvi broj stripa trebao bi izaći tijekom sedmog mjeseca. Konkretnije, datum izlaska je 22. 7., a trebao bi se pronaći na prodajnim mjestima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nije poznato hoće li se moći kupiti i čitati u online izdanju, no u današnje je vrijeme sve moguće pa tako i to.

Komentari (2)

  • Wildchild

    29.03.2020 - 20:01

    Zvuči zanimljivo. I’m IN.

  • Virty

    30.03.2020 - 15:07

    Nice!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?