HCL.HR

Horor avantura Martha is Dead odgođena je za (pogađate) 2022. godinu

Zoran Žalac 24.11.2021.   •   3 komentara


Martha is Dead jedna je od onih igara koja će se pridružiti već natrpanoj listi naslova s izlaskom u drugom mjesecu 2022.

Dok neke igre izbjegavaju izlazak u drugom mjesecu 2022. godine zbog Elden Ringa i Horizon Forbidden Westa, druge pak čvrsto vjeruju da im lansiranje u istom periodu neće naštetiti. Jedna od takvih je mračni psihološki triler Martha is Dead kojega ćemo igrati od 24. 2. 2022.

Trebala je ova igra izaći još ove godine, samo nije imala konkretan datum izlaska, pa se ovdje zapravo radi o odgodi. U bilo kojem slučaju, igra će se istovremeno pojaviti na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platformama.

Martha is Dead donosi nam malo drugačiju priču smještenu za vrijeme Drugog svjetskog rata. Usred sukoba između savezničkih trupa i nacista pratit ćemo osobnu traumu mlade Giulije čiju sestru blizanku pronađu utopljenu. Giulia se u potrazi za ubojicom svoje sestre paralelno uči nositi s gubitkom dok joj praznovjerja talijanskog folklora sugeriraju da njezina sestra nije bila obična žrtva nečije brutalnosti.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?