HCL.HR

Horor igra Daymare: 1994 Sandcastle poziva nas da se suočimo s eksperimentalnim užasima

Zoran Žalac 25.05.2021.   •   2 komentara


Solidna horor igra Daymare: 1998 dobit će svoj nastavak te se dodatno distancirati od svog uzora u Resident Evil serijalu.

Horor igra Daymare: 1998 nastala je na temelju projekta prerade Resident Evila 2, još dok Capcom nije najavio da će igra službeno biti prerađena. Spletom okolnosti, Daymare se na kraju pojavio kao zasebna igra i to iste godine kad i Resident Evil 2 Remake. I ostvario je solidan rezultat tako da je razvojni tim Invader Studios odlučio napraviti još jednu igru – ovoga puta prequel.

Daymare: 1994 Sandcastle najavljen je za 2022. godinu, a pojavit će se u verzijama za PC, PS5 i PS4, XSX/S i XBO. Stavit će nas u ulogu agentice Dalije Reyes koja je član jedinice H.A.D.E.S. Njezina misija odvodi ju u dubine istraživačkog centra gdje vreba nešto jezivo i smrtonosno.

Igra obećava mješavinu akcije, zagonetki i istraživanja, a u najavi najbolje zvuče neprijatelji koji će se nakon smrti vraćati još žilaviji i opasniji. Srećom za takve ćemo imati tehnički napredan arsenal oružja, među kojima i Frost Grip – bacač tekućeg nitrogena.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • djosic85

    25.05.2021 - 21:20

    Jel neko igrao ovo? Ne znam jel se isplati uzimat

  • nemessis

    26.05.2021 - 08:56

    Ovo izgleda dobro stvarno, ali vala sta su morali staviti da frca neka struja iz njih, neprijatelji mi izgledaju malo komicno ko film shocker

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?