HCL.HR

Dinosauri su pojeli piksele, najavljen Dino Trauma – pucačina kao Dino Crisis

Stjepan Fikter 03.11.2022.   •   3 komentara


Vizualno smješten u PS1 eru, Dino Trauma pokazat će nam svoju viziju preživljavanja protiv dinosaura prvo kroz early access verziju koja bi trebala biti uskoro dostupna.

Dinosaura nikad dosta! S time se slaže i ekipa koja se krije iza naziva Phobia Interactive jer su predstavili Dino Trauma. Igru nas vizualno vraća u PS1 eru, a konceptualno je riječ o pucačini iz prvog lica. U kojoj ubijamo dinosaure ako vam je to nekako promaklo.

Kad igra bude kompletno završena, dočekat će nas tri kampanje čiji se dizajn razina bazira razdoblju druge polovice ’90-ih godina prošloga stoljeća. To proizlazi iz činjenice kako je inspiracija za igru uzeta od kultnih igara poput Dooma, Quakea, Blooda, Turoka i Dino Crisisa.

Za eliminaciju dinosaura najavljuje se arsenal oružja koji uključuje elektrošokere, poluautomatske pištolje, puškomitraljeze, sačmarice kao i prijeko potrebne bacače granata i raketa. Standardno naoružanje za uklanjanje dinosaurske prijetnje reklo bi se.

Ranu verziju igre trebali bi uskoro zaigrati iako nije preciznije rečeno kad, a tad će nas dočekati prva epizoda koja uključuje šest levela i pet razina težine. Tu će biti uključeno devet protivnika i pet oružja uz Endless mod. Puna verzija igre trebala bi izaći nekad u trećem kvartalu iduće godine osim ako ne dođe do odgode.

Komentari (3)

  • sanchezCRO

    03.11.2022 - 09:00

    Dinosauri su pojeli piskele – sram bilo 😁

  • ukek

    03.11.2022 - 14:08

    Samo ove godine najavljeno i izaslo ovih “retro” na Steamu vise nego svih predhodnih godina zajedno jebt. Netko izbaci nesto unikatno, ostali se ufate k’o muha na govno i copy paste po tom trendu, do besvijesti.

  • HyPo

    03.11.2022 - 22:21

    Po reveal traileru izgleda zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?