HCL.HR

Humble Overwhelmingly Positive Bundle za siću nudi igre koje su oduševile Steam igrače

Juraj Bevandić 11.01.2017.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Humble Bundle je sastavio paket od deset nešto manje poznatih igara koje na Steamu drže “Overwhelmingly Positive” ocjenu, što bi trebalo garantirati njihovu kvalitetu.

Overwhelmingly Positive Bundle

Humble Bundle trenutno ima tri privlačna paketa u ponudi. Prošli su nam tjedan ponudili devet Assassin’s Creed igara za petnaest dolara što možete iskoristiti još nešto manje od šest dana. Zatim su najavili novi Humble Monthly u kojem za samo dvanaest dolara možete zgrabiti XCOM 2 i još sedam tajnih igara i ta ponuda traje još tri tjedna.

A sada tome pribrojite i novi Overwhelmingly Positive Bundle, koji kao što mu naziv daje naslutiti sadrži samo igre koje drže prestižnu “Overwhelmingly Positive” ocjenu, ujedno i najvišu ocjenu igrača na Steamu. Već bi vam trebalo biti poznato da Steamov sustav ocjenjivanja nije baš najbolji, pa niti najprecizniji, ali neke od igara u ponudi smo i sami igrali te se uvjerili u njihovu kvalitetu.

Za barem jedan dolar dobivate duhoviti retro platformer Shantae and the Pirate’s Curse, Epic Battle Fantasy 4 i Pony Island koji se svidio našoj Petri. Barem šest i pol eura dodat će tome remaster legendarne avanture Day of the Tentacle i Deadbolt te još jednu za sada neotkrivenu igru. A za deset dolara dobivate uz sve to i ultimativnu verziju jednog od najpoznatijih platformera N++ i pomalo neobičnu VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action.

Uvijek napominjem, pa ću i ovoga puta da možete birati koliki iznos ćete platiti, ali i kako će se taj iznos podijeliti te još bitnije koliki će postotak ići u dobrotvorne svrhe.

Komentari (4)

  • Chris_LiRiOuS

    11.01.2017 - 23:02

    CPY

  • vectorinvicta

    11.01.2017 - 23:44

    I to su najbolje igre lol XD? Naj humble bundle je onaj sa pirate baya 😉

  • Raskoljnikov

    12.01.2017 - 08:47

    Mislim da ste malo prestrogi sa komentarima i da nema potrebe da spominjete pirate. Riječ je o zanimljivim igrama koje privlače velik dio publike inače ne bi ni bile takve ocjene. Svakako bi se složio da Steamov sustav ocjenjivanja nije najbolji i najprecizniji, te se za pojedine igre može dogodit da je nerealna ocjena na Steamu, ali baš za sve igre u ovoj ponudi – teško.

    Mene u ponudi recimo jedino zanima Day of the Tentacle, a druge mi jednostavno nisu baš po ukusu.

  • ReDnUtH

    12.01.2017 - 17:33

    Nikad bas nisam te Humble bundle volio kad samo daju igre koje me bas i nezanimaju, al xcom 2 je zanimljiva igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?