HCL.HR

Idućeg mjeseca počinje čudovišna fuzija u Cassette Beasts

Stjepan Fikter 30.03.2023.   •   1 komentara


Samostalno ili u društvu, Cassette Beasts poziva nas idući mjesec u avanturu skupljanja čudovišta kako bi napravili fuziju i transformirali se u još veće čudovište.

Ljubitelji skupljanja čudovišta idućeg mjeseca moći će se zaputiti u novu avanturu samostalno ili s prijateljem u lokalnom multiplayeru.

Igra Cassette Beasts stiže 26. 4. na PC platformu s time kako će od prvog dana igra biti dostupna i preko Game Pass pretplate. Skupljanje čudovišta za Xbox konzole te na Switchu planirano je za kasno proljeće, no točan datum kad bi to moglo biti nije poznat.

Ako se prvi puta susrećete s ovom igrom, Cassette Beasts je retro avantura otvorenog svijeta u kojoj na prazne kazete skupljamo čudovišta. Njih ćemo naravno koristiti u borbama, a zahvaljujući Fuse sustavu moći ćemo ih i kombinirati kako bismo dobili unikatne primjerke. Borbeni sustav imat će i elementarne sustave pomoću kojih će se moći oslabiti protivnike ili im kompletno promijeniti njihov element.

Van bitaka očekuje nas istraživanje te rješavanje zagonetki kao i upoznavanje šarolike ekipe s kojima ćemo se zajedno boriti. Rješavajući njihove osobne ciljeve stvarat ćemo dublju povezanost što će opet diktirati koliko dobro će se naša čudovišta moći spajati. Ako ste zainteresirani za igru, Cassette Beasts i dalje ima dostupan demo na Steamu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Monster Tamer

    30.03.2023 - 13:38

    Čeka se nestrpljivo. Super što će postojati Fuse sustav, to mi je dosta bitno u Role Playing Monster taming igrama. U Demikids Dark/Light verziji sam išarao cijelu bilježnicu crtajući tablice i kombinacije spajanja da bi dobio što rijeđeg i jačeg demona a Dragon Quest Monsters Joker igre također imaju zabavan Fuse sustav.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?