HCL.HR

Idućeg mjeseca stižu novi sadržaji za Shovel Knighta

Stjepan Fikter 13.11.2019.   •   3 komentara


Popularni vitez s ašovom uskoro dobiva novi sadržaj u obliku King of Cards te Showdown dodataka koji će za vlasnike Treasure Trove edicije biti besplatni.

Sad već pomalo davne 2014. godine, na gaming sceni pojavio se je Shovel Knight, simpatični vitez s ašovom koji je osvojio mnoge igrače. Dovoljno je za reći kako je popularni vitez imao i gostovanja u drugim igrama, a kako se čini, ovaj momak još uvijek nije spreman napustiti gaming scenu.

Tako su njegovi kreatori otkrili kako nam 10. 12. stižu dva dodatka. Prvi je Shovel Knight: King of Cards, 2D spin-off koji u fokus stavlja  King Knighta s time kako ćemo tamo moći i zaigrati kartašku igru Jaustus.

Drugi dodatak koji stiže na isti datum je Shovel Knight Showdown, odnosno kooperativni battler za četiri igrača. Iako je Shovel Knight dostupan za sve popularnije platforme, Showdown ipak neće biti dostupan za 3DS i Vitu.

Inače, svi vlasnici Treasure Trove edicije navedene dodatke će dobiti besplatno, dok će svi ostali moći ih kupiti zasebno. Doduše, ova edicija bit će dostupna za PlayStation 4 tek iduće godine.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • AdvCool

    13.11.2019 - 22:28

    Odlična igra

  • Filip Zorić

    13.11.2019 - 22:38

    Sve tri kampanje do sad su bile sjajne, jedva čekam ovo.

  • Sinek

    14.11.2019 - 01:46

    ašova? lol

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?