HCL.HR

Idući mjesec čistimo modni kriminal u pucačini Fashion Police Squad

Stjepan Fikter 12.07.2022.   •   0 komentara


Modne nevolje uskoro stižu u Trendopolis, no tu je retro pucačina Fashion Police Squad koja će se pobrinuti za sve likove koji nose čarape na sandale.

Fashion Police Squad – pucačina u kojoj se borimo protiv modnog kriminala. Zvuči totalno kao  igra za Igora. Premisa joj je sasvim jednostavna: u retro okruženju moramo očistiti modni kriminal uz pomoć specijaliziranog arsenala oružja. Osim prilagođenih puškica za najsvježije trendove, imamo i remen koji će nam pomoći u bržem kretanju.

Inače, u Trendopolisu nije sve gucci jer moramo otkriti misteriju zašto je došlo do modnog kriminala. Zašto ljudi nose čarape na sandale, prevelika odijela te neonske odjevne predmete. Tijekom rješavanja modnih problema na putu će nam se naći i bossevi modne industrije kojima ćemo morati pokazati kako se treba pravilno odijevati.

Ovu neobičnu pucačinu moći ćemo zaigrati u punoj verziji od 15. 8. prvo na PC platformi. Čišćenje modnog kriminala planira se i za konzole, ali nije poznato koje su platforme u pitanju niti potencijalni datum izlaska. Ako niste sigurni imate li oko za modne zločine, demo verzija je i dalje dostupna putem Steama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?