HCL.HR

Oznaka: stilsko napucavanje

SpecijalHCL preporučuje: Synapse – telektinetičko VR napucavanje

Stjepan Fikter 24.07.2023.

Ulaskom u svijest opasnog negativca, Synapse nas suočava s hrpom protivnika koji osim olova umiru i zbog telekinetičke sposobnosti bacanja njihovih tijela okolo naokolo.

Turbo Overkill dobio Endless Mode

Stjepan Fikter 02.02.2023.

Ususret novoj epizodi, akcijom nabijeni Turbo Overkill dobio je novi sadržaj u obliku Endless moda kako bi preživljavali valove protivnika u arenama.

Besplatno se dijeli stilizirana pucačina Severed Steel

Lovro Maroševac 27.12.2022.

Blagdansko i božićno darivanje nastavlja se na Epic Games Storeu, a današnja igra je naslov iz 2021. godine koji se u običnoj kupovini može nabaviti za 25 eura.

Idući mjesec čistimo modni kriminal u pucačini Fashion Police Squad

Stjepan Fikter 12.07.2022.

Modne nevolje uskoro stižu u Trendopolis, no tu je retro pucačina Fashion Police Squad koja će se pobrinuti za sve likove koji nose čarape na sandale.

Pucačina Forgive Me Father tjera nas na ludilo u punoj verziji

Stjepan Fikter 08.04.2022.

Baziran na retro gameplay FPS elementima, ali u modernom obliku uz stripovske vizuale, Forgive Me Father spreman je u punoj verziji za putovanje koje nas može odvesti do ludila.

Retro pucačina Turbo Overkill ima novi prikaz od 40 minuta

Stjepan Fikter 01.12.2021.

Osim što će Turbo Overkill imati hrpu akcije, ovaj video demonstrira koliko motorna pila umjesto jedne noge može pomagati kada je u pitanju hrpa protivnika.

HCL VideoProbao sam Deathloop, hoće li ovo biti igra godine?

Igor Belan 15.09.2021.

Neke od prvih recenzija dižu Deathloop u nebesa s visokim ocjenama pa idemo baciti prvi pogled na igru i vidjeti može li ta kombinacija vremenske petlje, napucavanja i šuljanja izbaciti tu GOTY iskru i kod nas.

Turbo Overkill je pucačina u kojoj imaš motornu pilu umjesto noge

Stjepan Fikter 04.09.2021.

Inspiriran FPS klasicima poput Dooma, Duke Nukema i Quakea, Turbo Overkill pružit će nam turbo akciju i upoznati nas s herojem Johnnyem Turbo koji ima pilu umjesto noge.

Severed Steel je stilizirana pucačina puna destruktivne okoline

Lovro Maroševac 15.03.2021.

Stilsko napucavanje, destruktivna okolina i hrpetina bullet time opcija krase ovaj naslov koji igramo na ljeto ove godine.

RecenzijaPistol Whip

Stjepan Fikter 16.09.2020.

Ako ste se ikada zapitali kako bi bilo stati u jednu čizmu od Johna Wicka, a u drugu od Nea, Pistol Whip je odgovor koji bi vas mogao zadovoljiti iako se radi o VR pucanju na tračnici.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?