HCL.HR

Igra Space for Sale napravit će od nas svemirskog agenta za nekretnine

Stjepan Fikter 13.08.2022.   •   0 komentara


Space for Sale je nova igra u kojoj ćemo rukovoditi cijelim jednim sunčevim sustavom, ali u funkciji agenta za nekretnine koji će morati planirati, graditi i prodavati nekretnine vanzemaljskim klijentima.

Kad čovjek postane vlasnik cijelog jednog solarnog sustava, treba nešto i napraviti sa svim tim dostupnim zemljištem. Srećom po nas, Space for Sale omogućit će našem simpatičnom astronautu da istražuje proceduralno generirane planete za najbolje lokacije na kojima će sagraditi nekretnine te ih na kraju prodati ekscentričnoj izvanzemaljskoj klijenteli.

Naravno, taj posao neće biti lagan jer nepoznati planeti imaju i nepoznate opasnosti. Tijekom traženja idealnih lokacija za gradnju stanova ili luksuznih imanja, morat ćemo paziti na negostoljubivu floru i faunu. Barem dok ne naučimo kako ih pripitomiti ako ne i iskoristiti u našim ludim kreacijama.

Širenjem klijentele imat ćemo priliku za većom zaradom, ali to naravno znači i više zahtjeva za ispuniti od potencijalnih kupaca. U slučaju ako to na kraju bude previše posla, Space for Sale omogućit će nam da zovemo prijatelja koji će pomoći u poslu.

Igra je trenutno najavljena samo za PC, ali do datuma izlaska moramo se još strpjeti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?