HCL.HR

Igrači Hearthstonea: pripremite tri decka i prijavite se za naš novi turnir

Igor Belan 15.07.2016.   •   0 komentara


Novi vikend, novi Hearthstone turnir na ESL-u Adria! Prijavite se odmah i testirajte kvalitetu deckova, skill i sreću u konkurenciji drugih igrača iz cijele naše Adria regije.

esl-adria-open-hs3

I ovog vikenda dođite se natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 56. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.
ESL Adria eventove, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača, kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?