HCL.HR

Imamo najbolji hrvatski Valorant tim! Pogledajte kako je završio Red Bull Campus Clutch Croatia

Igor Belan 24.05.2021.   •   0 komentara


Hrvatski studenti ovog su se vikenda borili za čast, slavu i 2000 eura težak nagradni fond u Red Bull Campus Clutch Croatia natjecanju. Evo tko je osvojio prolaz u globalno Valorant natjecanje i najveći dio nagradnog fonda.

Ovog vikenda održano je veliko finale Red Bull Campus Clutch Croatia turnira, hrvatskog dijela globalnog studentskog natjecanja u Valorantu.

Samo ovaj hrvatski dio natjecanja imao je nagradni fond od 2000 eura, a pobjednički tim će osim najvećeg dijela tog kolača dobiti i priliku natjecati se na svjetskoj razini protiv drugih pobjedničkih timova iz cijeloga svijeta.

Nakon par kvalifikacijskih susreta održanih ranije ovog mjeseca, za hrvatsko finale su se kvalificirale sljedeće četiri ekipe: Why No Eco, O3s, Mo Gaming i Kraljevi Bnsa.

Sve četiri ekipe su znale da su si već sâmim plasmanom u finalu osigurali neku nagradu, jer se nagradni fond finala na kraju raspoređuje na sva četiri tima. No znali su ujedno da samo pobjednička ekipa u hrvatskom finalu dobiva najveći iznos, kao i šansu za proći dalje u globalno Red Bull Campus Clutch natjecanje.

Dakle, pored čiste gamerske želje za pobjedom, motivacije za dati sve od sebe u finalu svakako nije nedostajalo. Cijeli bracket njihovog natjecanja možete pogledati na Faceitu, no evo ukratko i finalnog rasporeda:

  1. Mo Gaming: Nyx, PUHHHHHHHexe, stricekz, Per0, MeDo (800 eura nagrada)
  2. Why No Eco: doMi, B3rnik, Plenk1, CuriS, Neooo (600 eura nagrada)
  3. O3s: Kiric, Stevooo, Kunc, NarF, Paradajz959 (400 eura nagrada)
  4. Kraljevi Bnsa – DDons, PwnedByN00b, Voćkica, Mefetiti, Cezar5 (200 eura nagrada)

Čestitamo svima, ali naravno posebne čestitke idu ekipi Mo Gaming! Osim punih džepova, oni s hrvatskog finala odlaze s mjestom u regionalnom natjecanju gdje će braniti boje hrvatskog Valoranta protiv drugih pobjedničkih ekipa iz naše regije.

Njihov daljnji put u svjetskom Red Bull Campus Clutch pratit ćemo budnim okom pa ostanite uz nas i očekujte čitati više o tome na HCL-u uskoro. Sretno ekipa! I hvala Red Bullu na poticanju domaćeg esporta organizacijom ovakvih turnira i u Hrvatskoj. Nadamo se da ćemo ovakve stvari viđati i češće!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?