HCL.HR

Prijavite se na Red Bull Campus Clutch i branite boje Hrvatske u velikom Valorant turniru

Igor Belan 08.05.2021.   •   0 komentara


Studirate i svo slobodno vrijeme provodite na Valorant serverima? Evo prilike da cijelom svijetu pokažete čisti hrvatski skill pa čak i zaradite nešto od toga.

Red Bull Campus Clutch je globalni esports turnir u Valorantu u kojem će sudjelovati preko 50 zemalja, a jedna od njih je i Lijepa Naša.

Turnir je namijenjen samo studentima, a hrvatske kvalifikacije kreću vrlo brzo pa bi bilo mudro prijaviti se na vrijeme. Nagradni fond samo za hrvatski turnir je čak 2000 eura!

Osim što možete osvojiti dio kolača iz tog nagradnog fonda, pobjedom na hrvatskom turniru možete otići i sve do velikog svjetskog finala u Španjolskoj gdje ćete braniti boje svih hrvatskih studenata.

Pa zamislite samo da na kraju ispadne da su baš hrvatski studenti najbolji studenti u Valorantu na cijelom svijetu. Nitko ne bi bio ponosniji od nas!

KAKO SE PRIJAVIMO?

Sve se odvija na FaceIt platformi. Samo kliknite ovdje i napravite brzinski FaceIt account ako ga već nemate. Tamo ćete vidjeti dva hrvatska kvalifikacijska turnira od kojih svaki prima do 8 timova. Dakle, dvije šanse za doći do finala.

Što prije se prijavite na prvi!

No naravno, ako ne možete sudjelovati na prvom, možete se prijaviti i na drugi, ali šteta je propustiti priliku i zaigrati na oba ako se slučajno ne kvalificirate za finale na prvome.

Valorant se naravno igra 5 vs 5 pa trebate peteročlani tim, ali ako ne možete oformiti vlastiti tim – nema problema. Možete se jednostavno prijaviti kao solo igrač pa će vas FaceIt spojiti u ekipu s ostalim igračima poput vas.

Osim toga, možete uskočiti i na službeni Discord za hrvatski turnir i tamo pronaći igrače koji vam nedostaju za tim. Upravo tamo možete u roku odmah dobiti i odgovore na sve što vas zanima o turniru, kao i pomoć oko samih prijava.

Prijaviti se mogu svi koji trenutno imaju status studenta na nekom hrvatskom fakultetu. Ne zove se turnir bezveze Red Bull Campus Clutch.

Dva najbolja tima iz svakih kvalifikacija odlaze u finale Red Bull Campus Clutch Croatia turnira koje će se odigrati 22.05. u 15 sati.

Nagradni fond težak ukupno 2000 eura raspodijelit će se tada na sljedeći način:

1. Mjesto: 800€
2. Mjesto: 600€
3. Mjesto: 400€
4. Mjesto: 200€

Nemojte sve potrošit na dogecoin! Ili potrošite! Mi nismo financijski savjetnici!

Osim toga, pobjednička ekipa iz Hrvatske ide u regionalno online finale odakle ima šansu proći u finale globalnog turnira koje će se održati uživo u Španjolskoj sredinom 7. mjeseca.

Ukupno će sudjelovati preko 600 timova iz 50 zemalja, ali samo 10 najboljih timova iz cijeloga svijeta putuje u Španjolsku. I stvarno, bili bismo izrazito ponosni da među tih TOP 10 timova bude i jedan iz Hrvatske. Pa prijavite svoju ekipu na vrijeme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?