HCL.HR

Imate li mentalne snage za održavanje svemirske postaje u psihološkoj avanturi Still There?

Stjepan Fikter 10.08.2019.   •   5 komentara


Osim standardnih tehničkih zadataka održavanja postaje uz crni humor i otkačenu umjetnu inteligenciju, Still There imat će i ozbiljniji ton kroz narativni dio.

OGLAS ZA POSAO: Brane CO traži posvećenog čuvara Bento svemirskog svjetionika smještenog u uglavnom neotkrivenom sektoru D42-W81.Posao uključuje aktivnosti poput: operativnih provjera, općeg održavanja i eventualnog otklanjanja kvarova, periodičnih prijenosa radio signala, prikupljanje podataka iz svemira, radio i navigacijska pomoć obližnjim svemirskim brodovima te eksperimentalno uzimanje droga.

Ako vam ovo zvuči kao idealan posao, onda bi psihološka avantura Still There mogla biti vaša igra ove jeseni kada izađe za PC i Nintendo Switch. Inače, ovo neće biti klasična avantura u kojoj će se naš lik kretati po svemirskom svjetioniku, nego će gameplay biti više iz perspektive gledanja u različite ekrane dok se budu rješavale zagonetke i izvršavali dnevni zadaci.

Uz to, morat će se donositi važne odluke u hitnim situacijama dok se bude odmotavala emocionalna radnja i prošlost našeg heroja. Kako ne bi bili cijelo vrijeme usamljeni, na postoji će nam društvo praviti umjetna inteligencija Gorky s kojom ćemo po riječima developera moći imati humoristične razgovore. S druge strane, developeri kažu kako ćemo se morati i suočiti s kompleksnijim pitanjima poput depresije i tuge kroz imerzivnu naraciju.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Dabl Dzi

    10.08.2019 - 22:08

    Jel do mene ili ova žena pomalo svuci kao alyx iz hl2 ?

  • xxved

    10.08.2019 - 22:12

    Pomalo podsjeca na Gods Will Be Watching

  • tomekplejka89

    11.08.2019 - 16:58

    Zvuci predobro…nadam se da nema neki horor twist

    • Solokow

      @tomekplejka89, 12.08.2019 - 11:12

      nadam se da ima 😀

    • tomekplejka89

      @Solokow, 13.08.2019 - 10:31

      Ma to bi onda bilo pre klisej…bolje ovako neka introspekcija…ili ajd malo kao neke napetosti u stilu ono razina zracenja previsoka pa moras popravit generator antigamma cestica koristeci mikrovalku i dildo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?