HCL.HR

Inception dobiva video-igru

Zoran Žalac 22.09.2010.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Redatelj velikog filmskog hita zvanog Inception otkrio je da već duže vrijeme razmišlja o video-igri temeljenoj na svijetu upravo spomenutog filma.

Podrazumijeva se da ste čuli za Inception – veliki filmski hit koji je ovoga ljeta zgrnuo 753 milijuna dolara na kino blagajnama širom svijeta. Podrazumijeva se također da ljudi iza takvog projekta žele još veću zaradu. Stoga vijest o mogućoj video-igri na temu Inceptiona nije u potpunosti iznenađujuća. No ne treba je automatski gledati u negativnom kontekstu. Naime, ideju je načeo sam redatelj filma – Christopher Nolan. “Trenutno razmatramo izradu video-igre na temelju svijeta viđenog u filmu, igre s masom ideja koje ne možemo ubaciti u film. To je nešto o čemu smo razgovarali i što smo planirali već duže vremena, čak nekoliko godina.” – izjavio je Nolan.

Pa, ideja nije loša – ako bi igra došla u ruke talentiranom timu, pod uvjetom da ne bude nekakav MMO, bili bismo intrigirani. Što vi mislite? Može li se Nolan u industriji video-igara snaći jednako dobro kao i u onoj filmskoj?

Komentari (3)

  • mattblack

    22.09.2010 - 15:59

    samo da ju nebude radi THQ…

  • xGAME

    22.09.2010 - 17:33

    Istina, a niti EA, nti Activision and so on 😀

  • patafix

    24.09.2010 - 09:23

    A ko će je onda radit, mali zeleni?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?