HCL.HR

Instinction nije novi ARK, ali je nova igra o dinosaurima

Josip Klanfar 16.02.2021.   •   4 komentara


Imamo dobre vijesti za sve ljubitelje ARK-a i Dino Crisis serijala – najavljen je Instiction, nova igra preživljavanja. Ima dinosaure, interesantna oružja, uvjerljivu priču i ray-tracing.

Hashbane Interactive je razvojni studio s Novog Zelanda, a nema sumnje da prate HCL kanal jer su odlučili poduzeti nešto oko vječitog pitanja „Kaće ARK“? Dobro, vjerojatno je to daleko od istine, pogotovo zato jer je njihova nova igra Instinction sličnija Dino Crisisu nego ARK-u, ali čuo sam i gorih teorija zavjere.

Instinction će biti horor igra s djelomično otvorenim svijetom, u kojemu je cilj preživjeti sukob s nekim od najgorih vrsta iz svijeta dinosaura. Hashbane Interactive navodi kako će igra koristiti Unreal Engine 4, te će grafički izgledati impresivno jer će koristiti napredni raytracing, imati podršku za 8K rezoluciju i 120 fps-a, HDRI, DLSS 2.0, efekt ambijentalne okluzije i mnoge druge značajke. Perspektivu ćemo moći birati između prvog i trećeg lica, a osim kampanje biti će dostupan i kooperativni multiplayer do četvero igrača.

Uz to, priča će biti uvjerljiva, a oružja u igri neće nedostajati. Tako ćemo na izbor imati različite vrste oružja, a svako od njih će se moći potpuno prilagoditi s dodatcima unutar igre kao i izborom različitih izgleda. Osim toga, igra će imati dinamične izbornike pa ćemo moći izabrati između jednog od pred instaliranih izbornika ili ćemo moći prilagoditi izbornik po našoj želji, jer da – u ovoj igri i to se može prilagoditi.

Instinction je najavljen za treći kvartal 2022. godine, a dolazi nam za PC, Xbox Series X/S, Xbox One, Playstation 5 i 4. Ne znam hoće li ova igra ispuniti baš sve obećano, ali ako ispuni znam da bismo  u 2022. mogli viđati komentare: „kaće Instinction?“

Komentari (4)

  • razer1234559

    16.02.2021 - 16:51

    Volim dinosaure i općenito sve igre sa dinosaurima. Na moju zalost Ark nikada nisam igrao ali budem samo neznam kada zbog drugih igara. Igrao sam puno prekrasnih igara sa dinosaurima a najdraza mi je Dino Crisis 2 i posto imam Original igru na CD-u vjerojatno ću je instalirati i sa guštom opet zaigrati. Najbolje igre su mi svakako one za DS konzolu, a to su: Fossil Fighters + Fossil Fighters Champions , Dinosaur King i Combat of Giants Dinosaur. Što se tiće Instinction igre, zanima me ali daleko je treći kvartal 2022 godine.

  • Agent

    16.02.2021 - 17:22

    Mogli su stavit zvuk na video

  • vragec25cro

    16.02.2021 - 17:34

    Kakva je to uvjerljiva priča s dinosaurima? 🙂

    • Josip

      @vragec25cro, 16.02.2021 - 18:06

      Morat ćeš pitati Hashbane Interactive 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?