HCL.HR

Istražite novi planet u besplatnom Star Citizen tjednu

Hrvoje Smoljić 17.11.2018.   •   3 komentara


Roberts Space Industries nudi nam da u tjedan dana besplatno isprobamo sve što Star Citizen ima za ponuditi nakon svog posljednjeg velikog ažuriranja.

Cloud Imperium Games, unatoč brojnim kontroverzama koje okružuju Star Citizen u posljednje vrijeme, (ekstremno) polako i sigruno nastavlja raditi na igri. Sada su se odlučili slaveći godišnjicu ovog, po opsegu stalno rastućeg naslova, ponuditi mogućnost njegovog besplatnog igranja na tjedan dana. 

U sličnim ranijim akcijama, igra je bila besplatna samo za vikend, a sad se čini kako dva dana nisu dovoljna kako bi igrači isprobali sve svemirske brodove, ali i brojne implementirane mehanike.  Igrivi brodovi će se rotirati na dnevnoj bazi, a uz istraživanje svemira, u ovoj verziji igre moći ćemo slobodno sletjeti i istraživati površinu planeta po imenu Hurston. Isti je prvotno prikazan na CitizenCon konferenciji koja je održana prošli mjesec, a uz njegovu očekivanu enormnost, prikazan je ekstremno detaljan znanstveno-fantastični grad, ali i šumovito područje koje ga okružuje.

Novost vrijedna spomena je svakako i “face tracking” tehnologija koja uz pomoć kamere prenosi facijalne ekspresije igrača na njihove likove u igri. Iako je zamisao iste povećana imerzija, rezultati njenog korištenja trenutno su više jezivi nego korisni. Uz nesretnu implementaciju ovog sustava, brojni igrači negoduju zbog činjenice da Cloud Imperium troši prikupljeni novac na razvoj ovakve, po mnogima nepotrebne mehanike, dok ni sama jezgra igre još nije dovoljno razvijena.

Bez obzira na to, svako novo pokazivanje Star Citizena je nadasve impresivno po svom opsegu te u skladu s tim privuče nove igrače i nova sredstva za nastavak razvoja. Ako ste jedan od onih skeptika koji misli da igra nikad neće zaživjeti, ili jednostavno želite provjeriti kako njen razvoj napreduje – svakako iskoristite ovu besplatnu pogodnost dostupnu na službenim stranicama igre od 23. do 30. 11.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Artyom

    17.11.2018 - 15:02

    2948? Dastum izlaska. 2.9.2048, ili američki 9.2.2048?

    • Duanador

      @Artyom, 17.11.2018 - 15:29

      🙂 😀

  • hardko

    17.11.2018 - 19:00

    Na stranici ne spominju da ce ista biti free

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?