HCL.HR

Izašao je novi Outlast, a taj horor serijal zaigralo je 37 milijuna igrača

Zoran Žalac 06.03.2024.   •   4 komentara


The Outlast Trials dostupan je u dovršenoj verziji za PC i konzole nakon što je early access verziju kupilo 1,6 milijuna igrača.

Skoro sedam godina nakon Outlasta 2 napokon smo dobili novu igru iz tog horor serijala. The Outlast Trials od sada je dostupan u verzijama za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One te Series. Igra je u zadnjih godinu dana bila dostupna u early access fazi na PC-ju, a ondje ju je zaigralo 1,6 milijuna igrača.

Sveukupno je Outlast kao serijal dogurao do 37 milijuna igrača, što je impresivna brojka. Zapravo, vjerojatno su izdavači mislili na 37 milijuna prodanih primjeraka, što nije isto kao i 37 milijuna igrača jer mnogi vjerojatno imaju kupljen i prvi i drugi Outlast. U bilo kojem slučaju, Outlast se uz Dead by Daylight nametnuo kao jedan od najuspješnijih horor serijala zadnjeg desetljeća.

Novi The Outlast Trials po prvi put mijenja formulu serijala. Iako se može igrati i samostalno, novost je u ovom dijelu što se preživljavanje kojekakvih užasa može podijeliti i s drugim igračima. Kooperativno igranje podržano je za do četvero igrača, a dobra je vijest da igra podržava crossplay tako da je nebitno na kojoj ju platformi igrate.

Komentari (4)

  • delko

    06.03.2024 - 12:28

    Outlast vraca u stare dane i Vjeranov serijal 😀 o7

  • Lepoglava

    06.03.2024 - 14:43

    Ovo je predobro…Igram čim izađe…Poslije Alana Wakea me još ništa nije pošteno prodrmalo pa povremeno u VR-u šibam RE VII biohazard u nedostatku adrenalinskih izazova

  • guta89

    06.03.2024 - 18:16

    Ovaj mi se ne svidja bas zato sto je vise co-op a prethodna dva su bila super, bas zbog single player-a.

  • SanKa

    07.03.2024 - 09:46

    ocete recenzirati ovo ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?