HCL.HR

Izašla je kreativna igra Ylands i postala je besplatna za sve

Zoran Žalac 07.12.2019.   •   2 komentara


Nakon dvije godine provedene u early access fazi, sandbox igra Ylands dobila je svoju verziju 1.0 te postala besplatna za igranje.

Na tržištu postoji ogroman broj igara kojima je Minecraft očiti uzor i inspiracija. Ima ih toliko da ih ne stignemo sve ni popratiti. Ali, uvijek je interesantno kad se neka od tih igara istakne time što je besplatna, a upravo se to dogodilo Ylandsu. Igra je to koja je zadnje dvije godine bila u early access fazi te se prodavala po cijeni od 15 eura. Sada se pak pojavila u 1.0 verziji te je prešla na free-to-play model.

Radi se tu o kreatorskoj igri tvoraca ARMA serijala. U njoj igrači mogu izgraditi praktički sve što zamisle te svoje kreacije podijeliti s drugim igračima. Unutar igre tako je moguće iskusiti male igre utrkivanja, igre platformerskog žanra, akcijske igre i slično.

Međutim, iako je Ylands besplatan za igranje, to ne znači da su mu svi sadržaji dostupni bez plaćanja. Ako želite iskustvo preživljavanja na napuštenom otoku, slično kao u Minecraftu, onda morate kupiti zasebni DLC pod nazivom The Exploration Pack koji po redovnoj cijeni košta 20 eura, a ovih je dana na popustu od -25%.

Osim na PC-u, Ylands se može zaigrati i na mobilnim platformama (Android, iOS), gdje je također besplatan za preuzimanje i igranje.

Komentari (2)

  • Jere Zaja

    07.12.2019 - 17:24

    ima li za ps4?

  • funky0308

    09.12.2019 - 17:47

    Nesto na foru Robloxa izgleda. Jbga sada ako ce svaki “mod” biti 20ak eura onda ce to stvarno biti krasno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?