HCL.HR

Izdavač wargame strategija, Slitherine, najavio je čak četiri nove igre

Stjepan Fikter 12.05.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji strategija u kojima se može kontrolirati različiti aspekti strateških elemenata, mogu početi planirati nove pothvate s najavom četiri naslova od kojih je jedan poznata SF franšiza.

Fanovi koji prate rad izdavača Slitherine danas su dobili dobar razlog za veselje. Ekipa je najavila više wargaming projekata u razvoju i sada je poznato o kojim je igrama riječ. Bit će tu će za svakoga ponešto ako volite ovakav tip strategija.

Prvi naslov vodi nas u moderno vrijeme, a riječ je o Broken Arrow koja će nam na širokoj skali demonstrirati taktičke bitke između Amerikanaca i Rusa. U igri će se kombinirati preko 200 različitih jedinica koje će se slati na bojišta, a njih će se moći i dodatno sređivati s opremom. Sve navedeno bit će popraćeno u realnom vremenu i s puno akcije. Nije poznato kada točno igramo ovaj naslov, osim što bi trebalo biti uskoro.

Ljubitelji zračnih bitaka tijekom Drugog svjetskog rata doći će na svoje uz Scramble: Battle of Britain. Ovdje je riječ o istovremenim dogfight bitkama na poteze koje će biti popraćene dinamičnom fizikom leta za najbolje i najrealnije taktičko borbeno iskustvo. Bitke između RAF-a i Luftwaffea odvijat će se u 3D prostoru, a kako je riječ o istovremenim potezima, zapovijedi jedinicama će se izdavati dok je vrijeme pauzirano. Nažalost, ova igra nije dobila svoj trailer, ali je poznato kako bi je trebali uskoro zaigrati.

Ljubitelji 4X strategija iz vremena 90-ih godina mogli bi se sjetiti Master of Magic koji će doživjeti reboot. Iz Slitherinea kažu kako je ovdje riječ o vrlo vjernom rebootu s identičnim igračima mehanikama i istom ogromnom količinom sadržaja. Nostalgičari će se ipak morati malo strpjeti jer je izlazak najavljen za iduću godinu.

Posljednje otkrivena igra smještena je u Stargate svemir. Tako će se Stargate: Timekeepers bazirati na Stargate SG-1 s potpuno originalnom radnjom koja započinje tijekom bitke za Antarktiku. Ovdje ćemo imati priliku putovati kroz vrijeme i prostor te spašavati civilizacije, njihove prijatelje i saveznike od različitih prijetnji. Kada ćemo imati prilike zaigrati Stargate strategiju još nije poznato.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?