HCL.HR

Izdavačka kuća Devolver Digital održat će vlastitu E3 konferenciju ove godine

Zoran Žalac 17.05.2017.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Američka izdavačka tvrtka Devolver Digital koja uspješno surađuje s hrvatskim proizvođačima igara održat će svoju prvu E3 konferenciju za novinare ove godine.

Održavanje konferencija na E3 sajmu skup je i naporan zadatak za izdavačke kuće. Čak su i velike tvrtke poput Square Enixa i Konamija nakon nekoliko godina odustale od tog načina prezentiranja svojih igara, pa ne čudi da se manje firme ne usude ni pokušavati.

Međutim, to ne vrijedi za američku izdavačku kuću Devolver Digital koja je upravo najavila da će na E3 sajmu ove godine imati vlastitu konferenciju. Njihov program vjerojatno će biti daleko skromniji od onoga čemu se nadamo kod Ubisofta, Sonyja, Microsofta, Bethesde i drugih, no Devolver Digital je posebno specifičan za gamere s ovih prostora.

Devolver Digital, naime, usko surađuje s dva najuspješnija hrvatska studija – Croteamom i Gamepiresom. Izgledna je šansa da će Devolver postaviti pozornicu upravo za predstavljanje budućih igara tih ekipa, a to nas vuče prema već najavljenom SCUM-u, a onda i potencijalnim premijerama za Serious Sam 4 te The Talos Principle 2.

Naravno, Devolver u svojem katalogu nadolazećih igara ima još nekoliko aduta među kojima su Absolver, Ape Out i Eitr. Možda vam te igre ne zvuče poznato, ali radi se o konceptima koji su u stanju zainteresirati vas na prvi pogled. Uz to, još je jedna zanimljivost da je Devolver Digital vlasnik prava na igru Marc Ecko’s Geting Up, pa ako je nastavak doista u izradi kako je najavljeno još 2013. godine, sada je izgledna šansa da bi mogao biti otkriven.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • GTA222

    17.05.2017 - 11:54

    Ja se nadam Serious Samu 4.

  • sedf

    17.05.2017 - 12:48

    Ja sam nadam The Talos Principle 2.

  • baDarmageddoN

    17.05.2017 - 13:00

    Čim bude više igara na E3 tim su mi veće šanse za srčani udar jer postoji granica koliko dobrih igara mogu vidjeti.

  • L3gi0naR

    17.05.2017 - 14:48

    Ozbiljni Sam 4,to se čeka.

  • Mixa

    17.05.2017 - 18:29

    Ja bas jedva cekam da izadju Ape Out i Eitr. Deluju dosta zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?