HCL.HR

Izgleda da nam stiže još jedna serija smještena u svijetu The Walking Deada

Filip Zorić 02.03.2019.   •   7 komentara   •   Filmovi i serije


Unatoč padu popularnosti originalne serije, izgleda da još nismo ni blizu opraštanju od svijeta Živih Mrtvaca. Otkriveno je kako traje aktivni razvoj na novom spin-offu.

Serija The Walking Dead je kroz devet godina emitiranja ostvarila stvarno veliku popularnost. Čak je dobila spin-off zvan Fear the Walking Dead. Unatoč tome, bacimo li pogled na novije sezone The Walking Deada primijetit ćemo da je gledanost drastično pala u usporedbi s ostalim sezonama. Serija očito više ne privlači toliki broj gledatelja. Međutim, izgleda kako šefovi televizijskog kanala AMC (koji emitira seriju u pitanju) još nisu spremni proglasiti svijet The Walking Deada mrtvim, pa nam stiže još jedna spin-off serija. Uz već najavljene filmove.

Ed Carroll, zaposlenik AMC-a, je tijekom jednog sastanka rekao kako je treća The Walking Dead serija u aktivnom razvoju. Nadodao je kako njegova tvrtka još nije spremna najaviti planove za premijeru, ali su zaposlili kreativne ljude koji su dali ideje za priču. Postoje razna šuškanja o temi te nove serije – radnja možda bude smještena u drugoj državi ili ćemo možda pratiti jednog od glavnih likova iz ostalih serija. Zanimljivo je da je tvrtka koja emitira The Walking Dead spremna na ovako velika ulaganja unatoč padu popularnosti serije u zadnjih nekoliko godina. Vjerojatno nisu previše opterećeni time s obzirom da The Walking Dead još uvijek nadmašuje većinu konkurencije kad je u pitanju gledanost.

Komentari (7)

  • kuky90

    02.03.2019 - 09:35

    A šta s onom igrom od Overkilla? To propalo?

  • Dream Breaker

    02.03.2019 - 10:18

    a joj

  • MoGaming

    02.03.2019 - 16:25

    Šta fali što prave novu seriju,ne ide iz našeg dzepa pare 🙂

  • Rblack

    04.03.2019 - 01:00

    Dakle ovaki pratim the walking dead od 2010 godine i broj gledatelja je pao zbog par izmjena u seriji glavni lik je otisao i sad ce jos jedan glavni lik otici a serija postaje zaninljiva ima svoje kvalitete i popularnost bi ponovo mogla se dici i biti cak popularnij od nekih poznatijih jer ima velikog potencijala barem ja tako gledam na to filmovi ce jos bolje zapaliti tu populaciju koja prati i mislim da sve u svemu dobro proci 🙂

  • SanKa

    04.03.2019 - 09:14

    dosta više

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?