HCL.HR

Vraća se Star Wars: Republic Commando… na Switch?

Stjepan Fikter 11.02.2021.   •   3 komentara


Taktička pucačina smještena u svijet Star Warsa koju smo po prvi puta mogli zaigrati još davne 2005. godine, mogla bi ponovno oživjeti i ni više ni manje nego na Switchu.

Republic Commando je jedna od onih Star Wars igara koja je ostavila dobar dojam na igraču publiku, ali nikad nije bila naročito popularna. Riječ je o naslovu koji je izašao sada već davne 2005. godine za PC i Xbox, a stavio nas je u čizme trupera Galaktičke Republike koji je izvodio taktički najzahtjevnije misije. Akciju se promatralo iz perspektive prvog lica, a glavnog lika pratilo je troje suboraca kojima smo izdavali naredbe.

Zašto sada spominjemo 15 godina staru igru? E pa čini se kako će Star Wars: Republic Commando još jednom doći pred publiku. eShop dataminer pod nadimkom NWPlayer123 pronašao je informacije o tome kako su Nintendovi serveri spremni za izlazak upravo ove igre. Tome u prilog ide što je za razvoj je zadužena Aspyr ekipa koja ima iskustvo s prebacivanjem starijih Star Wars naslova na moderne platforme. Tako smo zahvaljujući njihovom radu mogli ponovno zaigrati Jedi Knight: Jedi Academy, Jedi Knight II: Jedi Outcast te Star Wars Episode 1: Racer.

Nadamo se samo kako će Republic Commando biti dostupan i na drugim platformama, a ako do sada niste čuli za ovaj naslov, bacite oko na video da vidite kako je to izgledalo prije više od 15 godina.

Komentari (3)

  • Saren

    11.02.2021 - 18:49

    Legendarna igretina kojoj opako treba nastavak koji nazalost nikad ne cemo vidjeti 🙁

  • hyperion

    12.02.2021 - 09:59

    Ebem ti stjepane, srce me strefi na ovaj naslov!

  • r3voken

    12.02.2021 - 11:12

    Bilo bi fantastično kada bi vidjeli port i za ostale konzole. Nisam imao priliku zaigrat igru, no opako je primamljiva

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?