HCL.HR

Japan Studio otkrio tri Vita naslova za europsko tržište

Stjepan Fikter 15.04.2014.   •   0 komentara


Iz dalekog Japana stiže potvrda da će Freedom Wars, Oreshika: Tainted Bloodlines i Soul Sacrifice Delta biti dostupni igračima i na Starom kontinentu.

Korisnici PlayStation Vite u Europi dobit će tri nova naslova za svoju prijenosnu konzolu koja su prvo bila u razvoju samo za tržište izlazećeg sunca. Iz Japan Studia stiže potvrda kako će europski igrači dobiti svoje verzije Freedom Warsa, Oreshike: Tainted Bloodlines i Soul Sacrifice Delte.

Freedom Wars je akcijski RPG radnjom smještenom u distopijski svijet u kojemu zatvorenici od rođenja dobivaju kaznu u trajanju od milijun godina. Vjerujemo da bi ti zatvorenici bili puno sretniji kod nas budući da je maksimalna kazna ovdje 40 godina, a i preko vikenda mogu iz zatvora otići kući, dok će se ovako za slobodu morati boriti protiv čudovišnih Abductersa, izvršavati misije te spašavati civile da si umanje kaznu.

Igra će također podržavati kooperativno igranje do četiri igrača u Ad-Hoc modu te do osam igrača online. Vlastitog zatvorenika moći ćemo opremati različitim stvarima – od oružja do sâmog izgleda. Točan datum izlaska nije potvrđen, ali je otkriveno da ćemo ta virtualna čudovišta sjeckati negdje tijekom ove godine.

Oreshika: Tainted Bloodlines svrstava se u JRPG žanr. U igri preuzimamo ulogu klana nad kojim visi prokletstvo zbog kojeg njegovi članovi mogu živjeti maksimalno dvije godine. Cilj je, naravno, maknuti prokletstvo i pobrinuti se da svaka iduća generacija bude jača nego prijašnja. Kako klan u samo dvije godine uspije imati dovoljno članova, pitate se? Mi isto, ali budući da je u pitanju japanska mitologija, ne bi trebali previše razmišljati o tome. Igru će također krasiti i japanski vizualni stil, no nije poznato kada ćemo točno moći zaigrati ovaj naslov.

Treća igra je već poznati naslov, a radi se o Soul Sacrifice Delti koja je ultimativna verzija Soul Sacrificea, naslova kojeg se već može zaigrati na našem tržištu. Delta tako donosi nove Archfiendse, umjetnu inteligenciju, čarobnjake, arene, magije, promjenjivo vrijeme u arenama i različita poboljšanja u gameplayu. Ako ste već prije igrali Soul Sacrifice te imate snimljenu poziciju, dobra vijest je da ćete ju moći prebaciti i u Deltu te nastaviti avanturu. Nova čudovišta čekaju 14. svibnja da ih europski igrači počnu loviti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?