HCL.HR

Je li Aragami ninja nasljednik Tenchua kojega smo čekali?

Zoran Žalac 25.04.2016.   •   2 komentara


Ove jeseni na PC i PS4 došuljat će se novi nindža. Ime mu je Aragami i može kontrolirati sjenu kako bi zavarao protivnike i doznao istinu o svom porijeklu.

Aragami-Ann-PS4-PC

Sigurna je stvar da ćemo ove jeseni u ponudi videoigara posjetiti svemirska prostranstva, ratovati u futurističkim okružjima, voditi raznorazne likove od rendžera do špijuna. No ponuda nikada ne može biti potpuna bez ninja. Faith iz Mirror’s Edgea možda se pretvara da ima neke ninja poteze, ali deklarirani ninja za ovu godinu ipak će biti Aragami.

Naziv je to igre španjolskog tima Lince Works koja je u razvoju već dvije godine za PC i PlayStation 4. Riječ je o projektu inspiriranom Tenchu serijalom, Dishonoredom te indie hitom Mark of the Ninja. Vidljivo je to već u opisu gameplaya same igre u kojoj će ninja Aragami nakon uskrsnuća dobiti moći kontroliranja sjene.

Imat će tako sposobnosti brzog kretanja (kao blink moć u Dishonoredu), stvaranja sjenovite iluzije, odnosno svog duplikata i tome slično. Temelj gameplaya bit će skrivanje, odnosno napadanje iz zasjede. Aragami će se svojim moćima biti ubojit, ali ako se razotkrije to mu neće pomoći kada ga okruže deseci neprijatelja.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • tomohorvat

    25.04.2016 - 16:44

    vrlo zanimljivo, podsjeća na Tenchua.

  • Tadejduza

    25.04.2016 - 22:45

    moglo bi biti dobro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?