HCL.HR

Legendarni Jim Carrey je u pregovorima za film o Sonicu

Zoran Žalac 30.06.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Glavni negativac Sonicovog univerzuma u filmskom bi izdanju trebao govoriti glasom jednog od najpoznatijih komičara 90-ih godina.

Krajem iduće godine u kinima će se pojaviti filmska adaptacija Sonica, popularnog Seginog ježa koji trči i skuplja zlatno prstenje. Iz nekog razloga, Sonic neće dobiti potpuno animirani film već će neki dijelovi istoga biti živo snimljene scene, a to je upravo postalo zanimljivo zbog mogućnosti da u filmu vidimo jednu od legenda Hollywooda.

Naime, portal Deadline prenosi kako je od više izvora čuo da glumac Jim Carrey pregovara s kućom Paramount oko uloge u Sonic filmu. Carrey bi, prema neslužbenim informacijama, trebao uzeti ulogu doktora Ive Robotnika, glavnog Sonicovog protivnika i antagonista u filmu.

Ništa još nije potvrđeno oko njegovog angažmana, no Carrey bi definitivno bio plus za ovaj film i ne sumnjamo da bi se dobro snašao u ulozi negativca. Uostalom, ne bi mu to bila prva takva uloga u karijeri. Inače, osim Carreyja, za film su uloge već potvrdili James Marsden i Tika Sumpter.

Komentari (1)

  • mili1985

    30.06.2018 - 16:30

    Volim Sonica, ali nekako ne vjerujem u neki uspjeh filma. Pogotovo kad vidim da će biti pola animirano a pola živo snimljeno. Iako glumci nisu loši.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?