HCL.HR

Uz još jedan besplatni vikend, Squad je dobio i Modding 2.0 alate

Stjepan Fikter 27.07.2019.   •   4 komentara


Kreiranje modova za igru može značajno produžiti njezin život, a s izlaskom novih alata, kreatori Squada ovog vikenda promovirat će neke od njih koje možete besplatno zaigrati.

Ako vam je Squad ostavljao dojam kako se radi o hardcore pucačini, niste bili u krivu. No, prošlo ažuriranje donijelo je tutorial u igru pa je to dobar početak za učenje osnova ako vas ovakvi timski naslovi zanimaju. Druga opcija je uskočiti na neki server pa učiti kroz vatreno krštenje što je opet moguće jer je Squad ovog vikenda besplatan za igranje, točnije do 29. 7.

No, ovaj vikend se ističe i po tome što su kreatori igre izbacili Modding 2.0 alate i istaknut će neke od modova koji se mogu isprobati i pri tome pružiti uvid u ono što će nas dočekati jednog dana. Tko zna, možda i Squad bude imao svoju Day Z uspješnicu.

Neke od modova možete provjeriti u priloženom traileru, a vrijedi istaknuti i Space Crew koji je 20 VS 1 s time kako je taj jedan zapravo alien.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • TypicalHog

    27.07.2019 - 13:05

    Ok, znao sam da ljudi rade modove za Squad, ali nisam imao pojma da je moguće napravit nešto kao ovaj Space Crew.

  • zlakob

    27.07.2019 - 13:59

    znaci squad sam uzeo od samog izlaska u early acess i to je jedina igra za koju nisam pozalio sto sam ju uzeo rano, developerima svaka cast na trudu i radu, također mogu to rec i za modding crew koji radi izvanredan posao također, sve u svemu jedna vrlo kvalitetna mp igra za isprobat

    • TypicalHog

      @zlakob, 30.07.2019 - 18:30

      Tu se definitvno se moram složiti s tobom.

  • dexong

    31.07.2019 - 19:55

    e momci daj da se sakupimo ako je moguce, add me na steam DEXONG novi ssam u igri al to nece prestavljat problem jer cjeli zivot igram igrice ovog tipa… pozdravljammmmmm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?