HCL.HR

Još jedan manje – odgođen je i Stronghold: Warlords, za 2021.

Zoran Žalac 20.08.2020.   •   2 komentara


Odgoda izlaska zahvatila je i novi nastavak serijala Stronghold. Srećom, nije baš dugotrajna – igru ćemo igrati već početkom 2021.

Deveti mjesec trebao je biti vrhunski za ljubitelje strateških igara. U razmaku od nekoliko tjedana u planu su tako bili Crusader Kings 3, Iron Harvest i Stronghold: Warlords. No, to trojstvo upravo je ostalo bez ovog zadnjeg člana. Stronghold: Warlords ipak neće izaći 29. 9. kako je bilo obećano. COVID-19 pomrsio planove.

Igru sada očekujemo 26. 1. 2021. godine. Developeri poručuju kako je projekt većinom zgotovljen, ali je još uvijek u fazi testiranja i balansiranja. Za strateške igre takvo što zna biti ključno pa je možda i bolje da se ova odgoda dogodila. Nedavno sam probao demo verziju Warlordsa i još tada, tri mjeseca prije izlaska, igra nije imala finalizirane menije da bi se u njoj išta moglo promijeniti – pa čak ni rezolucija u kojoj se pokreće.

Komentari (2)

  • SanKa

    21.08.2020 - 09:46

    malo OT , ali i nije bas..skuzio sam da je Imperatore : Rome od istog kreatora kod Crusader Kings 3… Igrao sam Imperator: Rome, tj igram ga, pa me zanima koliko ce CK 3 bit slican ? Jer ovaj imperator Rome mi nikako nije sjeo zasad…tutotial je grozno koncipiran, sve sam moras skuzit, nisu bas objasnjene osnovne mehanike..Igra je jako ali JAKO detaljna…ne kazem da je losa, nego moguce je da nije to igra za mene..nemam vremena niti volje se bas toliko udubiti u to..zanimaju me iskustva ljudi koji su je igrali..da daju neki savjet ili neki online tutorial kako bi sto prije pohvatao sve to…thnx

    • nemessis

      @SanKa, 21.08.2020 - 12:13

      Nisi trebao tolko pisati, dovoljno si mogao napisati ono sto si napisao (moguce je da nije to igra za mene)….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?