HCL.HR

Još stignete – budite brzi i iskoristite ovu gaming ponudu dok traje – tipkovnice, miševi, računala i konzole na akciji!

HCL.hr 23.06.2023.


Mikronis Gaming Days traju još samo nekoliko dana, a na lijepom popustu je sve od gaming laptopa, preko tipkovnica i miševa do volana, stolica i desktop računala.

Do 25.06. imate priliku ugrabiti neku igru ili fini komad gaming opreme za do 50% nižu cijenu. Pričamo naravno o Mikronis Gaming Days akciji koja traje do spomenutog datuma ili do isteka zaliha.

Sve vam je jasno – morate biti brzi jer količine su ograničene.

Već smo istaknuli dobru ponudu na Lenovog gaming laptope, ali ponuda s akcijskim cijenama je toliko široka da je teško sve obuhvatiti jednim člankom.

Najbolje bi bilo da kliknete ovdje i provjerite cijelu ponudu fino podijeljenu na kategorije, a da vam malo pomognemo pretraživati sve to, evo što možete očekivati:

Redragon Gaming periferija – popusti do 40%

Marvo gaming periferija – popusti do 40%

Igre za PC i konzole  – popusti do 50%

Funko Pop! figurice – popusti do 40%

Avenio Računala – popusti do 25%

Nije ni ovo cijela priča pa svakako provjerite i punu ponudu jer ćete tamo naći i popuste za Thrustmaster volane, joysticke i gamepade, kao i Playseat stolice s dodatnom opremom – ako maštate o stvaranju svog ultimativnog racing kokpita. Ako pak slažete novi PC za gaming, svakako bacite oko i na ponudu PC komponenti – cijene su tamo niže i do 40%.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?