HCL.HR

King of Fighters 15 odgođen je zbog koronavirusa u Japanu

Josip Klanfar 02.06.2021.   •   1 komentara


Početkom ove godine smo saznali kako će petnaesti dio borilačkog serijala Kings of Fighters izaći kasnije tijekom 2021., ali zbog porasta broja oboljelih u Japanu, izlazak je odgođen.

Iako smo ove godine iščekivali izlazak petnaestog dijela borilačkog serijala King of Fighters, trendovi s odgodama se na žalost nastavljaju pa ako ste ga planirali zaigrati u ovoj godini – promijenite planove. Kako stvari sada stoje, King of Fighters 15 ćemo igrati najranije u prvoj polovici 2022. godine.

Tu je vijest s fanovima podijelio producent Yasuyuki Oda, koji tvrdi da ih je porast novooboljelih od korona virusa u Japanu, unazadio u razvoju igre. “Plan razvoja koji smo postavili se poremetio zbog još uvijek rastućeg broja oboljelih od COVID 19 u Japanu. S obzirom kako kvaliteta krajnjeg proizvoda mora biti na prvom mjestu, donijeli smo odluku da pomaknemo datum izlaska igre.” rekao je Oda i dodao: “Ljubazno vas molimo za strpljenje i razumijevanje dok naši razvojni timovi nastavljaju raditi na KOF 15, dok se približavamo izlasku igre.”

Još uvijek čekamo da razvojni studio SNK koji je ujedno i izdavač igre, objavi za koje sve platforme igru možemo očekivati, a nadamo se da ćemo bar tu informaciju dobiti uskoro.

Komentari (1)

  • razer1234559

    02.06.2021 - 20:14

    Uskoro kupujem novu platformu. Riječ je o Pandori Box 18 s Pro sa 8000 Retro igara za razne konzole. Platforma je napravljena isključivo za tabačine te i sadrži većinom igre tog žanra. Pogledao sam popis igara na YouTubeu i ima na tone King of Fighters igara što me iznenadilo i baš sam sretan zbog toga. Jedva čekam da si kupim Pandoru Box 18s Pro. Cijena platforme je oko 250 eura što nije malo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?