HCL.HR

Kingdom Come: Deliverance uskoro prelazi u beta verziju

Zoran Žalac 16.12.2015.   •   2 komentara


Obećavajući RPG s tamnicama bez zmajeva trebao bi početkom nove godine prijeći s alpha verzije u betu te po prvi put demonstrirati opsade zamaka i dvoraca.

Godina na izmaku bila je iznimno plodna i produktivna za RPG žanr, a takva bi mogla biti i ova nadolazeća. Osim Dark Soulsa 3 i Mass Effect Andromede u 2016. ćemo vidjeti i Kingdom Come: Deliverance – prema sadašnjim saznanjima sredinom godine. No, prije tog datuma igru ćemo moći zaigrati u beta verzije koja će nam dati nešto konkretnije obrise onoga što možemo očekivati u punoj verziji.

Dosadašnje alpha verzije novosti su uvodile na kapaljku, no s betom će biti predstavljen čitav niz noviteta. Uvest će se tako štitovi, mogućnost krađe, te sudjelovanje u velikim bitkama, odnosno opsadama dvoraca koje su u promotivnim video materijalima izgledale kao uvjerljivo najbolji dijelovi igre. Beta će biti dostupna onima koji su putem Kickstartera potpomogli razvoj igre, u prvom kvartalu 2016.

Konačna verzija igre prvo bi trebala osvanuti na PC-u, kao prva od tri “dijela” iliti epizode. Do kraja 2016. igru bismo trebali vidjeti i na PS4 te XBO konzolama, ali u to ćemo vjerovati tek kad vidimo konkretne rezultate ovog vrlo ambicioznog srednjovjekovnog RPG-a.

Komentari (2)

  • grandT

    16.12.2015 - 19:01

    Ovo je najrealističnija grafika ikad u video igrama.

  • delight353

    17.12.2015 - 07:16

    Nadam se da će ova igra ispuniti oćekivanja…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?