HCL.HR

King’s Bounty 2 potvrdio izlazak u 8. mjesecu

Zoran Žalac 28.07.2021.   •   1 komentara


King’s Bounty 2 dobio je šestominutni prikaz gameplaya u kojemu se pojašnjava kako se igra ovaj hibrid taktičke igre na poteze i role-playing naslova iz trećeg lica.

Novi King’s Bounty stiže nam krajem sljedećeg mjeseca. Sada je još jednom potvrđeno da će datum izlaska King’s Bountyja 2 biti 24. 8., što se odnosi na verzije za PC i konzole. Ovom prilikom objavljen je i novi 6-minutni video koji pojašnjava glavne odlike igre.

Sve ste to već čuli u ovom ili onom obliku, ali lijepo je vidjeti da se King’s Bounty trudi premda očito nije na istoj razini budžeta kao neke druge igre. Osim taktičkog sloja u borbi na poteze vidjet ćemo također i spletkarenja izvan borbe, kroz biranje kojoj ćemo se strani prikloniti kako bismo riješili određenu situaciju.

Čini se također da igra maštovite zadatke i nekoliko interesantnih referenci poput potrage za lopovom Garrettom. Evo kako to sve skupa izgleda:

Komentari (1)

  • razer1234559

    28.07.2021 - 18:11

    E to su igre. Izgleda fantastično i veoma igrivo tako da kao veliki fan Heroes of Might and Magic ovo naravno ne propuštam. Jedva čekam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?