HCL.HR

Koja je vrlodobra igra u 2018. zaslužila nagradu sekundarne izvrsnosti?

Zoran Žalac 27.12.2018.   •   1 komentara   •   HCL objave


Pomozite našem Zlatnom Dabru da dodijeli nagradu za proizvod ograničene kvalitete, ali sekundarne izvrsnosti.

Znate kako su neke igre izvrsne, ali samo u smislu potencijala za koji se igrač mora malo potruditi da bi se njime usrećio? Upravo su takve nominacije u ovoj kategoriji – igre koje nisu odlični proizvodi zbog inih razloga, ali zbog nekih svojih kvaliteta zaslužuju pohvalu i nagradu. Ovdje nagrađujemo igre koje zbog manjka inovacija ili zbog tehničkih poteškoća nisu vrijedne apsolutne preporuke, no mogu pružiti fantastičnu zabavu kad ih prilagodite svojim željama i preferencijama.

Zlatni Dabar u ovoj kategoriji može zvučati kao utješna nagrada, ali mi volimo misliti da je to nagrada za prepoznati trud i strast prema izradi igara, bilo kroz inovaciju ili pak iteraciju.

Koje su igre nominirane za ovu nagradu?

Najbolja vrlodobra igra

Nagradu za najbolju vrlo dobru igru 2018. godine zaslužuje:

Nagrada za najzanimljiviji virtualni svijet jedna je od ukupno 11 kategorija u kojima možete glasovati. Ostale kategorije pronaći ćete na glavnoj stranici našeg Zlatnog Dabra 2018.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • lliquid_

    28.12.2018 - 17:26

    Po meni Hitman 2. Mada nekako je uz H2 najveci hype bio na Tomb Raideru za koji brijem da je bio visokobudzetni naslov i predspostavljalo se da ce se natjecati za GOTY. I onda je izasao :D. Ispravite me ako grijesim,xD 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?