HCL.HR

Nintendo Switch dobiva dvije Lara Croft igre u 2022.

Lovro Maroševac 01.11.2021.   •   1 komentara


Povodom 25. godišnjice Lare Croft, sljedeće godine na Nintendo Switch stižu dvije igre s poznatom istraživačicom u glavnoj ulozi.

Izdavačka kuća Square Enix objavila je kako će Nintendo Switch u 2022. godini biti bogatiji za dvije igre s Larom Croft u glavnoj ulozi. Međutim, neće to biti igre iz glavnog serijala, već spin-off naslovi. Lara Croft and the Guardian of Light i Lara Croft and the Temple of Osiris nekad tijekom sljedeće godine ćemo moći zaigrati na Nintendovoj konzoli. Plod je to 25. godišnjice nastanka Lare Croft te su tim povodom Crystal Dynamics i Square Enix odlučili počastiti igrače na Switchu.

Riječ je ovdje o naslovima koji se igraju u izometrijskoj prespektivi, ali s jednakom količinom akcije i rješavanja zagonetki.Guardian of Light je izašao 2010. godine, a bavi se Larom koja pokušava poraziti zlog Xolotla, 2000 godina starog čuvara tame koji je uskrsnuo u Srednjoj Americi. Igrači se mogu sami upustiti u ovu akcijsku avanturu ili se odlučiti za kooperativnu pustolovinu do dva igrača. Temple of Osiris je nastavak koji je izašao četiri godine kasnije. Radnja se odvija duboko u srcu Egipta, a igrači također imaju priliku birati između solo prelaska ili kooperativnog druženja – ovog puta do četiri igrača.

Valja napomenuti da na Switch portu ove dvije igre radi i Feral Interactive. Ovo nije prvi put da će Feral Interactive i Crystal Dynamics surađivati jer dva studija su već radila na Tomb Raider trilogiji za Mac i Linux uređaje. Feral je također zaslužan i za uspješne portove Alien: Isolationa i Grid Autosporta na Nintendo Switch.

Komentari (1)

  • mamojebac

    02.11.2021 - 07:38

    Ovo, bit ću počašćen jedino vrijedi ako su igre besplatne

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?