HCL.HR

Lawn Mowing Simulator dočarat će nam košnju trave pomoć licencirane kosilice

Stjepan Fikter 27.03.2021.   •   2 komentara


Ako ste se ikada pitali kakav je osjećaj kositi travu uz pomoć radnih strojeva, više nećete morati provaliti u lokalno komunalno poduzeće nego ćete moći sjesti u Lawn Mowing Simulator.

Kasnije ove godine zaputit ćemo se na engleske travnjake kako bismo doživjeli spokoj sjedeći u licenciranim kosilicama, rješavajući različite zadatke i usput osiguravajući protok novaca za vlastitu tvrtku. Upravo takvu avanturu omogućit će nam Lawn Mowing Simulator koji stiže na Xbox platforme te PC s time kako ovaj naslov ima malo veće produkcijske vrijednosti za razliku od sličnih simulatora.

U igri ćemo tako imati prilike sjesti za 12 kosilica triju proizvođača, a svaka će dolaziti sa svojim izazovima, dodacima i nadogradnjama za otključati. Kako je riječ o košnji trave, imat ćemo prilike uživati u zelenim površinama i to po različitim lokacijama – od konjičkih polja do dvoraca i privatnih vrtova.

Glavni mod igre je karijera u kojoj ćemo razvijati poslovno carstvo pa će se tako morati zapošljavati ljude, kupovati opremu, zakupljivati oglasni prostor i naravno, brinuti se o financijama. Za one koji žele potpuno opušteno uživati u košnji trave bit će dostupan Free Roam mod, a za one koji žele više uzbuđenja bit će dostupni i različiti izazovi zahvaljujući Challenge modu.

Iako Lawn Mowing Simulator nema točan datum izlaska osim što stiže ovog ljeta, svi zainteresirani mogu se prijaviti za ranije isprobavanje kroz Xbox Insider program. Riječ je o limitiranom testiranju koje će trajati od 2. do 16.4.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Sentiel FH-016

    28.03.2021 - 12:20

    Bolje da su stavili testiranje na PC nego na Xbox koji im je vrag??

  • SanKa

    29.03.2021 - 10:02

    ovo je vec stvarno idiotizam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?