HCL.HR

Legendarni Metal Slug postaje taktička igra uz Metal Slug Tactics

Zoran Žalac 11.06.2021.   •   3 komentara


Arkadna legenda Metal Slug pojavit će se u novoj izvedbi kao taktički RPG s roguelike elementima. Upoznajte Metal Slug Tactics.

Serijal arkadnih igara Metal Slug do sada je gotovo ekskluzivno bio orijentiran na žanr 2D pucačina. No, vremena se mijenjaju pa ćemo tako dobiti Metal Slug igru drugačijeg žanra. Sinoć je najavljen Metal Slug Tactics, taktički RPG s elementima roguelikea koji zadržava poznatu retro estetiku Metal Slug serijala te ju prebacuje u izometrijsku perspektivu.

Vraćaju se tako poznati likovi i serijala, što uključuje protagoniste Peregrine Falcona i njihovog protivnika Donalda Mordena. Oni će ovoga puta ratovati na poteze, ali s poznatom artiljerijom. Mehanike će uključivati organiziranje sinkroniziranih napada za veću štetu, a mape će za svako ponavljanje misije biti drugačijeg rasporeda zahvaljujući sustavu proceduralnog generiranja.

Metal Slug Tactics najavljen je kao ekskluziva za PC, pod izdavačkom palicom tvrtke Dotemu. Za sada se ne spominje mogući datum izlaska.

Komentari (3)

  • Wolfman

    11.06.2021 - 10:48

    Odlično! Nadam se da će izaći i na Switchu.

  • razer1234559

    11.06.2021 - 12:38

    Metal Slug igre su mi oduvijek bile zabavne i simpatične uz jednu jedinu zamjerku što su prekratke. Metal Slug Tactics moram probati, izgleda jako lijepo.

  • Manitou

    14.06.2021 - 09:17

    E jbg sad! Šta je sljedeće? Super Mario RPG?
    A to već ima. Ništa onda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?